«Ξώφαλτσα» μας άγγιξε ο χιονιάς το πρωί της Πέμπτης

Η χιονόπτωση μπορεί να διήρκησε ελάχιστα ωστόσο οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν και θα μας ταλαιπωρήσουν τις επόμενες ημέρες

Μπορεί ο χιονιάς να μην διήρκησε πολύ στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, οι χαμηλές θερμοκρασίες ωστόσο θα μας ταλαιπωρήσουν σήμερα και τις επόμενες ημέρες.

Η χιονόπτωση που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο Δήμο Φαρκαδόνας, διαρκώντας περίπου ένα τρίωρο σε ορισμένα χωριά, ευτυχώς δεν προκάλεσε προβλήματα. Αν και η περιοχή της Φαρκαδόνας ντύθηκε στα λευκά σε ορισμένα δημοτικά διαμερίσματα περισσότερο σε σχέση άλλων, εντούτοις η χιονόπτωση παρουσίασε ύφεση. Νωρίς το μεσημέρι το χιόνι είχε απομακρυνθεί, παραμένοντας μονάχα το κρύο. Η θερμοκρασία σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας δεν ξεπερνούσε τους 3 βαθμούς Κελσίου, επιβεβαιώνοντας τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Αργά το πρωί της Πέμπτης έληξε και ο συναγερμός στο Δήμο Φαρκαδόνας, ο μηχανισμός του οποίου βρισκόταν σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προέκυπταν.

Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέπονται βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες.

Φωτογραφία: Νίκος Θεοχάρης

Άρχισε να ντύνεται στα λευκά εδώ και λίγα λεπτά ο Δήμος μας. Η θερμοκρασία είναι στους 2 βαθμούς και η πυκνή χιονόπτωση συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό!

Δημοσιεύτηκε από ΚΡΗΝΗ LIVE στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018