Χριστουγεννιάτικες εικόνες της Θείας Γέννησης θα ζήσουν για μια ακόμη χρονιά Φαρκαδόνιοι και επισκέπτες

Μαγευτικές γιορτές υπόσχεται να χαρίσει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας μέσω της διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου, αυτού της «Ζωντανής Φάτνης».

Για μια ακόμη χρονιά στο κέντρο της Φαρκαδόνας, από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου έως και το τέλος των γιορτών, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν με μοναδικό τρόπο την αναπαράσταση της Θείας Γέννησης, μέσα σε κλίμα κατάνυξης, αυτό που επιτάσσουν οι γιορτές.

H πλατεία της Φαρκαδόνας θα αποτελέσει τον πυρήνα του χριστουγεννιάτικου σκηνικού, μια εντυπωσιακά ζεστή, εορταστική εικόνα, καθώς θα μετατραπεί σε ένα πεδίο διαδραστικού παιχνιδιού με ψυχαγωγικές δράσεις για όλους.

Πέραν των άλλων εκδηλώσεων για μια ακόμη χρονιά αναμένεται να συμμετάσχουν τοπικοί σύλλογοι, όπως επίσης και σύλλογοι άλλων περιοχών, παρουσιάζοντας σειρά δράσεων, πολιτιστικού και εορταστικού χαρακτήρα, οι οποίες τα προηγούμενα χρόνια άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Φαρκαδόνας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος – δήλωσης συμμετοχών σε συλλόγους, σχολεία, μουσικά συγκροτήματα, θεατρικά εργαστήρια κ.α.

Όσοι επιθυμούν να πλαισιώσουν με τις δράσεις τους το φετινό εορταστικό πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, με την κα Μουράτη (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 8355165, email: fatni@farkadona.gr).

Ο Δήμος Φαρκαδόνας απευθύνει προσκλητήριο τόσο στους προαναφερόμενους φορείς όσο και στους κατοίκους να ενωθούν από κοινού και να ακολουθήσουν το λαμπερό αστέρι της ελπίδας που θα κοσμήσει και φέτος το ψηλότερο σημείο της Φαρκαδόνας, το καμπαναριό της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων, ζώντας μοναδικές στιγμές κατάνυξης και θρησκευτικής μεγαλοπρέπειας.