Χρόνια πολλά στη Μητέρα

Εκδήλωση διοργάνωσε το πρωί της Κυριακή ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας

Η έκφραση της αγάπης προς τη μητέρα είναι καθημερινή. Σαφώς μια μέρα σαν κι αυτή εκφράζεται με κάθε τρόπο και πάντα δημόσια. Αυτό έπραξε για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία της κωμόπολης  για να τιμήσει τη μάνα, στην οποία έχει αφιερωθεί η Δεύτερη Κυριακή του Μάη.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του Συλλόγου κι άρχισαν να συγκεντρώνονται στις 11 περίπου το πρωί στην πλατεία της Φαρκαδόνας, προσφέροντας ένα μικρό δώρο στη μητέρα τους, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους προς το σημαντικότερο πρόσωπο του κάθε ανθρώπου.

Γυναίκες του Συλλόγου διένειμαν διάφορα γλυκίσματα σε όλο τον κόσμο, ενώ σε κάθε μητέρα που παρευρισκόταν στην εκδήλωση προσφερόταν ένα λουλούδι.

Τρυφερές για την εκδήλωση υπήρξαν οι στιγμές των μικρών παιδιών που έσπευδαν να δώσουν τις ευχές στις μητέρες τους με μια ζεστή και μεγάλη αγκαλιά.

Φυσικά ο Σύλλογος δεν θα μπορούσε να μην μεριμνήσει και για την ψυχαγωγία των παιδιών τα οποία διασκέδασαν και έπαιξαν χάρη στις πρωτοβουλίες που έλαβε ο Σύλλογος.