Υπεγράφη η σύμβαση για τη δημιουργία γεφυροπλάστιγγας στα Σερβωτά

Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 24.614 ευρώ, ενώ το αντικείμενό της αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού για την κατασκευή γεφυροπλάστιγγας ζύγισης

 Στην άμεση εξυπηρέτηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων του χωριού στοχεύει η δημιουργία γεφυροπλάστιγγα στο δημοτικό διαμέρισμα των Σερβωτών της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Στο δημαρχείο της Φαρκαδόνας υπεγράφη η σύμβαση για την «Κατασκευή γεφυροπλάστιγγας Σερβωτών», που θα βοηθήσει και θα εξυπηρετήσει στα μέγιστα τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο του χωριού.

Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 24.614 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), ενώ το αντικείμενό της αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού για την κατασκευή γεφυροπλάστιγγας ζύγισης στην τοπική κοινότητα Σερβωτών του Δήμου, σε δημοτικό χώρο παραπλεύρως του κοιμητηρίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εν λόγω γεφυροπλάστιγγα αποτελεί μια αναγκαία υποδομή που θα εξυπηρετήσει τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής αυτής του Δήμου, στην οποία η γεωργική δραστηριότητα είναι εξαιρετικά σημαντική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν για το εν λόγω θέμα είχαν προκύψει εντάσεις στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, μιας και η εγκατάσταση δεν έβρισκε σύμφωνο τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος που ερχόταν να προτείνει διαφορετικό σημείο από εκείνο που υποδείκνυε ο Δήμος Φαρκαδόνας.