Υπόσχεση για μαζική στήριξη έλαβε ο Μιχάλης Μπαγιώτης στο Ζάρκο

Το Ζάρκο επισκέφτηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», με τους κατοίκους να τον υποδέχονται με χαρά και ελπίδα  

Ένα άκρως γόνιμο διάλογο με τους κατοίκους του Ζάρκου πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης κατά την προεκλογική του περιοδεία στο εν λόγω χωριό ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε το χωριό για να μιλήσει στους κατοίκους και να ανταλλάξει τις απόψεις του, για ένα δημιουργικό Δήμο, ένα Δήμο που θα φέρει καθημερινά στο επίκεντρο τους πολίτες, που θα μάχεται για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν. Κοντά του βρέθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που αγκαλιάστηκαν από τους πολίτες, μιας και στα πρόσωπά τους αντικρίζουν το καθαρό και το νέο που έρχεται να φέρει ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα».

Κυρίαρχο στοιχείο που μετέφεραν οι κάτοικοι στο Μιχάλη Μπαγιώτη, υπήρξε η απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη στο συνδυασμό. Δεσμεύτηκαν απέναντι στον ίδιο και στους υποψηφίους του, ότι οι κάλπες που θα στηθούν στα τρία εκλογικά τμήματα του χωριού την μεθεπόμενη Κυριακή θα γεμίσουν με ψηφοδέλτια «Νέο Ξεκίνημα» και Μιχάλη Μπαγιώτη, αναθέτοντας στον ίδιο και στους υποψηφίους του τα ηνία του Δήμου για την επόμενη τετραετία.

Οι κάτοικοι του Ζάρκου είδαν για μια ακόμη φορά στο πρόσωπο του Μιχάλη Μπαγιώτη τον άριστος γνώστη όλων των θεμάτων, μια και ο ίδιος, δεν άφησε κανένα ερώτημα αναπάντητο και καμία απορία χωρίς να λυθεί. Βεβαίως, δεν έλειψαν οι συζητήσεις για τα γενικότερα ζητήματα, ούτε και τα παράπονα γύρω από τα προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό και δεν επετεύχθη η επίλυση τους.

Κατά την συγκέντρωση στο Ζάρκο υπήρξε η δέσμευση ότι, με σωστό προγραμματισμό και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του Δήμου και των προγραμμάτων, μπορούν να αρχίσουν να επιλύονται. Με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, και τα όσα συζητούν σε καθημερινή βάση ο υποψήφιος δήμαρχος και οι συνεργάτες του, βρίσκονται πιο κοντά στον στόχο τους: από το βράδυ των εκλογών, αρχίζουν τη δουλειά. Πάνε τον Δήμο μπροστά, προς όφελος όλων μας. Για το μέλλον μας. Για τη ζωή μας.