Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου: Η πιο γλυκιά και τυχερή Πρωτοχρονιά!!

Κατά την αγορά βασιλόπιτας από τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν   2 χρυσές λίρες κι ένα ταξίδι στο Βελιγράδι για αγορές από το Ζαχαροπλαστείο της Λάρισας και 2 χρυσές λίρες κι ένα ταξίδι στο Μπάνσκο από το κατάστημα της Φαρκαδόνας. Όλα αυτά, αν στη βασιλόπιτα που θα προμηθευτούν κρύβεται το χρυσό ταμπελάκι.

Την πιο γλυκιά…Πρωτοχρονιά αναμένεται να μας χαρίσουν και τη φετινή χρονιά τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου που λειτουργούν στη Φαρκαδόνα και στη Λάρισα.

Τις γλυκιές απολαύσεις που πρόκειται να μας προσφέρουν την περίοδο των γιορτών τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου, θα τις προμηθευτούμε σε προσιτές τιμές, ενώ οι καταναλωτές με τις αγορές τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα.

Γιορτές χωρίς μελομακάρονα και κουραμπιέδες δεν γιορτάζονται, ειδικά αυτές του 15νθημερου. Και γι’ αυτό φροντίζουν τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου, προσφέροντας μοναδικές συνταγές κουραμπιέδων στην τιμή των 10 ευρώ το κιλό και μελομακάρονων στην τιμή των 9 ευρώ.

Σύλλογοι, ομάδες, δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν από την νέα χρονιά τις βασιλόπιτες στην τιμή των 50 ευρώ για 100 άτομα.

Κατά τις αγορές βασιλοπιτών από τα Ζαχαοπλαστεία όπως προαναφέρθηκε οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν   2 χρυσές λίρες κι ένα ταξίδι στο Βελιγράδι για αγορές από το Ζαχαροπλαστείο της Λάρισας και 2 χρυσές λίρες κι ένα ταξίδι στο Μπάνσκο από το κατάστημα της Φαρκαδόνας. Όλα αυτά, αν στη βασιλόπιτα που θα προμηθευτούν κρύβεται το χρυσό ταμπελάκι.

Τιςπιο γλυκές γιορτές  που προσφέρουν τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου:

Στη Φαρκαδόνα, τηλέφωνο 2433022391

&

Στη Λάρισα, Ιωαννίνων 114, τηλέφωνο 2410611700.