Ζωοκλέφτες άρπαξαν αρνιά και αγροτικά εργαλεία στην Οιχαλία

Το θράσος των διαρρηκτών ήταν τόσο έντονο που δεν δίστασαν πέραν της αφαίρεσης των ζώων, να εισέλθουν και στην αποθήκη του ποιμνιοστασίου και να αφαιρέσουν ηλεκτρικά και αγροτικά εργαλεία.

Ειδικότερα όπως αποκαλύπτει το «ΚΡΗΝΗ LIVE» τo περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο πλατανόδασος της Οιχαλίας και πιο συγκεκριμένα στη θέση «Λανάρι»

 Άγνωστος-οι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί εισέβαλαν στη σταυλική εγκατάσταση του κτηνοτρόφου Ρ.Γ. αφαιρώντας αρνιά και διάφορα εργαλεία που είχε στη διάθεσή του.

Ο κτηνοτρόφος επισκεπτόμενος σήμερα το πρωί το στάβλο του, ήρθε αντιμέτωπος με το  δυσάρεστο περιστατικό και αμέσως κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε την κλοπή,

Σημειωτέον ότι, ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί και κατά το παρελθόν σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, όπου άγνωστοι είχαν εισέλθει παράνομα, έσφαξαν ζώα και έλαβαν το κρέας, προκαλώντας οικονομική ζημιά στους κτηνοτρόφους.
Το νέο γεγονός έρχεται να προκαλέσει την ανησυχία των κτηνοτρόφων, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να προφυλαχτούν. Υπάρχουν δε αρκετοί που αναγκάζονται να παραμένουν και να διανυχτερεύουν το βράδυ στα ποιμνιοστάσια προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη έλευση κλεπτών στους στάβλους τους.

Όλα, όλα θα μας τα πάρουν!