Αποχαιρετιστήρια γιορτή την Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Ταξιαρχών

Τη δική τους ξεχωριστή γιορτή προετοιμάζονται να στήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών του Δήμου Φαρκαδόνας για να αποχαιρετήσουν το σχολείο, αφήνοντας για τρεις μήνες πίσω τους άγχη και διάβασμα.
Το σχολείο αναμένεται να διοργανώσει την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου στις 19:45 το απόγευμα στο προαύλιο του σχολείου την αποχαιρετιστήρια γιορτή, με τους μαθητές να βρίσκονται ήδη εδώ και ημέρες έτοιμοι για να παρουσιάσουν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα.
Η εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμούς από την διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Τζαβέλα και τους εκπροσώπους φορέων της περιοχής ενώ θα συνεχιστεί με το χιουμοριστικό θεατρικό «Τα ξεφτέρια» από τους μαθητές της Ε΄ τάξης.
Λίγο αργότερα τη σκυτάλη θα λάβουν οι μαθητές της Β’  τάξης με το θεατρικό δρώμενο «Μαθαίνω προσέχω, δεν κινδυνεύω. Ταξίδι στη γνώση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο».
Ποιητικό τόνο θα δώσουν στην εκδήλωση οι μαθητές της Α’ τάξης με τα ποιήματα «Οι τέσσερις εποχές».
Και δεν μένουμε μόνο στα Ελληνικά, οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ΄ τάξης του τμήματος Γερμανικών θα παρουσιάσουν Γερμανικά τραγούδια.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η ΣΤ’ τάξη θα απαγγείλει το ποίημα «Αν» του Κίπλινγκ.
Στη συνέχεια παιδιά της Γ’  τάξης θα παρουσιάσουν την δραματοποίηση παραμυθιού που έγραψαν τα ίδια.
Λίγο πριν το τέλος οι μαθητές της Δ’ τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο «Καλλιστεία πουλιών. Όλοι όμορφοι, όλοι διαφορετικοί». Η εκδήλωση θα κλείσει με το «Το ταξίδι συνεχίζεται…» Σκέψεις και φωνές, από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης.
Σε όλο το πρόγραμμα θα υπάρχουν σειρά χορευτικών δρωμένων από χορούς διαφόρων περιοχών της χώρας.