Ευχαριστίες του δημοτικού σχολείου Ταξιαρχων στο Δήμο Φαρκαδόνας για την καθαριότητα στο διδακτήριο

Οι φωτογραφίες πραγματικά μιλούν και παρουσιάζουν το πριν και το μετά. Φυσικά  γι’ αυτή τη νέα καλαίσθητη εικόνα που διαμορφώθηκε στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Ταξιαρχών συνέλαβαν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Μπαγιώτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Γιάννης Αναγνώστου.

Το τοπίο που διαμορφώθηκε στους εξωτερικούς χώρους των δυο σχολείων πραγματικά δεν θυμίζει σε τίποτα με εκείνο που σκιαγραφούσε τη βιτρίνα των διδακτηρίων το περασμένο καλοκαίρι με τα ξερά χόρτα και την ακαταστασία εξαιτίας της απουσίας των μικρών μαθητών. Σαφώς η συμβολή τόσο των εργαζομένων όσο και των κ.κ. Μπαγιώτη, Αναγνώστου και του προέδρου ήταν άμεση και καθοριστική.

Για την προαναφερόμενη εικόνα και τις εργασίες που αναπτύχτηκαν στα δυο σχολεία οι δάσκαλοι δεν θα μπορούσαν να μην απευθύνουν τις ευχαριστίες τους.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον δήμαρχο κ. Μεριβάκη καθώς και τους αντιδημάρχους κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, κ. Κων/νο Κοσμά και κ. Ιωάννη Αναγνώστου για την άψογη εικόνα που παρουσιάζει ο αύλειος χώρος του σχολείου μας αλλά και να συγχαρούν και το συνεργείο καθαρισμού του Δήμου για την επιμελή εκτέλεση του έργου τους.

Ίσως για πρώτη φορά η αυλή του σχολείου μας είναι τόσο καθαρή και φροντισμένη.