Ενθαρρυντικά τα μηνύματα που λαμβάνει η κα Δέσποινα Μπότη-Χαχοπούλου

Συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις στα χωριά του Δήμου με στόχο τη συγκρότηση του συνδυασμού της

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά από συνδημότες της, η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας κα Δέσποινα Μπότη-Χαχοπούλου.  Η υποψηφιότητα της κα Μπότη συναντά απήχηση σ’ ένα ευρύ φάσμα πολιτών, κι όπως διαφαίνεται, αντανακλά ένα μεγάλο κομμάτι συνδημοτών που την στηρίζουν ενεργά, εκφράζοντας ενδιαφέρον να τεθούν υποψήφιοι στην παράταξη της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης» που ηγείται η ίδια.

Βέβαια σ’ αυτό το γεγονός συμβάλουν και τα κριτήρια που έθεσε η κα Μπότη, λαμβάνοντας προ διμήνου την απόφαση να διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας. Κριτήρια ως προς την επιλογή των υποψηφίων της, και συγκεκριμένα συμπολιτών, νέων ηλικιακά ανθρώπων που δεν έχουν φθαρεί αυτοδιοικητικά, αλλά διακρίνονται για την διάθεσή τους, να προσφέρουν στο τόπο, με διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμό στο πολίτη.

Στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα από τον κόσμο, που θέλει να δει κάτι καινούργιο και άφθαρτο, κάτι δημιουργικό, μακριά από το παλιό και το κοινότυπο που συναντούμε τόσα χρόνια στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Οι επαφές της κα Μπότη – Χαχαπούλου συνεχίζονται εντατικά με στόχο την συγκρότηση του συνδυασμού που θα κατέλθει στις εκλογές του 2019 για την διεκδίκηση του Δήμου Φαρκαδόνας.