Βάζει πλάτη για την καθαριότητα του Ζάρκου ο Θανάσης Μεριβάκης

Με τα έργα και τις πράξεις του ο Θανάσης Μεριβάκης έχει αποδείξει περίτρανα ότι δεν είναι δήμαρχος του γραφείου. Αποτελεί έναν από τους μετρημένους, στα δάκτυλα της παλάμης, αυτοδιοικητικούς που δεν διστάζει να βάλει και προσωπική εργασία για να αποκτήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας και κατ’ επέκταση τα χωριά του την εικόνα που τους αρμόζει.

Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το δήμαρχο να καβαλάει το τρακτέρ και να κόβει τα χόρτα. Πλέον σε μια νέα σκηνή που διαδραματίστηκε σήμερα στο Ζάρκο παρατηρήσαμε να λαμβάνει τη «φουφού» προσπαθώντας να δείξει το χειρισμό της στον υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Από σήμερα το πρωί ο δήμαρχος και το σύνολο των υπαλλήλων της Υπηρεσίας φροντίζει για την καθαριότητα του δημοτικού διαμερίσματος Ζάρκου ενόψει και του πανηγυριού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Ένα χωριό το οποίο θα δεχτεί πλήθος επισκεπτών το διήμερο της Πέμπτης και της Παρασκευής και φυσικά θα πρέπει να λάμπει.

Επί ποδός τόσο ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, όσο και ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Βούλγαρης. Σε κάθε κεντρικό και μη σημείο του χωριού που θα αλλάξει εικόνα χάρη στη σφραγίδα που θα αφήσουν πίσω τους οι δυο αυτοδιοικητικοί.