Το γέλιο και η χιουμοριστική διάθεση συνεχίζονται στον απόηχο του Καρναβαλιού της Κρήνης (γελιογραφία)

Το αχτύπητο δίδυμο του καρναβαλιού της Κρήνης ο Δημήτρης Αργυρίου και ο Σπύρος Μάγγος σε ρόλο κωμικών μπεκρήδων είναι γεγονός ότι έκλεψε καρδιές.

Η χιουμοριστική στιχομυθία τους στην τοπική διάλεκτο επάνω στο παγκάκι σκόρπισε το γέλιο την ημέρα του Καρναβαλιού αλλά και συνέχισε να δίνει ερεθίσματα για συζητήσεις όλες τις ημέρες που ακολούθησαν.

ΣΚΙΤΣΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΡΗΝΗΣ

Ελένη Δ. Μορέλλα

Οι συντελεστές του Καρναβαλιού αλλά και Κρηνιώτες που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο Καρναβάλι της Κρήνης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ή να ξαναδούν το Καρναβάλι μέσα από τα βίντεο της σελίδας μας στο facebook και στην ιστοσελίδα krinitrikalon.gr. Ευχόμαστε του χρόνου με υγεία και καλή διάθεση να ξαναδούμε τους δύο αυτούς διαχρονικούς χαρακτήρες να σατιρίζουν τα γεγονότα της επικαιρότητας με το δικό τους μοναδικό τρόπο χωρίς φυσικά να έχουν πρόθεση να θίξουν την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι άστεγοι ανά τον κόσμο.

Μην ξεχνάμε πως το μήνυμα του Καρναβαλιού είναι να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ την καλή ή τη σκληρή πραγματικότητα. Όσοι λοιπόν απορροφήθηκαν από την πολιτική επικαιρότητα και το φόβο για το αύριο έχασαν την ευκαιρία να αλλάξουν διάθεση έστω και για λίγο, όπως προσπαθεί να μας πληροφορήσει μέσα από το ερασιτεχνικό της σκίτσο η Ελένη Δ. Μορέλλα.

Από τη μεριά μας υποσχόμαστε όσο περνάει από το χέρι μας ότι και με ευρώ και με δραχμή το καρναβάλι της Κρήνης θα είναι εκεί!!!

Φροντίστε να μην το χάσετε…