Η αφανής ηρωίδα της «Ζωντανής Φάτνης»

Ένα σημαντικό μέρος, ίσως το μεγαλύτερο θα έλεγε κανείς, της επιτυχίας της «Ζωντανής Φάτνης», οφείλεται σ’ ένα από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής την κα Κων/να Μουράτη.

Το δραστήριο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής άφησε την σφραγίδα της στην φετινή, 2η  κατά σειρά διοργάνωση που αποκόμισε τα καλύτερα σχόλια των επισκεπτών και των δημοτών της ευρύτερης περιοχής.

Φυσικά η κα Μουράτη συνέβαλε στα μέγιστα για να αυξηθούν οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου, καθώς ανέλαβε την οργάνωση για την έλευση επισκεπτών από άλλες περιοχές του Δήμου. Κι αυτό ήταν ορατό καθώς την φετινή χρονιά η επισκεψιμότητα τουριστικών λεωφορείων πενταπλασιάστηκε σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, γεγονός που οφείλεται στις προσπάθειες και στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η δραστήρια κα Μουράτη.

Το σημαντικότερο είναι ότι η κα Μουράτη προσέφερε τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς, γεγονός που καταδεικνύει την αγάπη της για την περιοχή αλλά και τη διάθεση να προσφέρει μέσω του εθελοντισμού.

Στο έργο της κα Μουράτη στάθηκε κατά την τελετή λήξης ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θ. Μεριβάκης, απευθύνοντας δημόσια τις ευχαριστίες προς το πρόσωπό της.