Ξεχωρίζει για τη φιλοξενία του το Κεραμίδι

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του «Κρήνη Live» επικεντρώσαμε την προσοχή στην καθαριότητα της Κρήνης, ένα χωριό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του Δήμου Φαρκαδόνας και γιατί όχι της Ελληνικής περιφέρειας.

Σήμερα οφείλουμε να σταθούμε σ’ ένα ακόμη χωριό που το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα του Δήμου. Είναι εκείνο της Κεραμιδίου που διαφέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα στο θέμα της φιλοξενίας. Ο καθένας από εμάς που έχει επισκεφτεί το Κεραμίδι θα αντιληφθεί το γεγονός από τα πρώτα λεπτά της ώρας. Φυσικά όποιος επισκέφτηκε το Κεραμίδι θα έχει πολλά να θυμηθεί από την αγάπη και τη συμπάθεια τόσο του προέδρου κ. Βασίλη Θεοδώρου, όσο και από τον μικρότερο έως το μεγαλύτερο κάτοικο χωριού.

Ιδιαίτερα φιλικοί και προσιτοί άνθρωποι από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στο χωριό θα σε βάλουν στην παρέα του καφενείου, δεν θα διστάσουν να ανοίξουν την καρδιά τους και να καταθέσουν τους προβληματισμούς και το σημαντικότερα να σε προσκαλέσουν στο σπίτι και να σε υποδεχτούν με αγάπη και ευγένεια.

Αναμφίβολα δεν θα σε αφήσουν να φύγεις νηστικό και αφίλευτο από γλυκό και θα σε συνοδεύσουν όπως αρμόζει σε επισκέπτη.

Πραγματικά η φιλοξενία αυτών των ανθρώπων, πόσο μάλλον του προέδρου κ. Θεοδώρου είναι άριστη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους υπόλοιπους συνδημότες.