Χόρεψαν μέχρι πρωίας οι Ζαρκινοί στο πανηγύρι του χωριού

Πλημμύρισε από κόσμο, παραδοσιακή και λαϊκή μουσική το βράδυ της Πέμπτης η πλατεία του Ζάρκου του Δήμου Φαρκαδόνας.

Με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου του χωριού διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΦΑΫΤΤΟΣ» μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων, παιδικού και ενηλίκων, καθώς και του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Η εμφάνιση των χορευτικών των δύο Συλλόγων ήταν εξαιρετική ενώ την παράσταση, όπως αναμενόταν, «έκλεψαν» τα μικρά παιδιά του παιδικού τμήματος.

Ο Σύλλογος δημιούργησε το δικό του περίπτερο με παραδοσιακά προϊόντα και διάφορα γλυκίσματα, τα οποία είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες να προμηθευτούν και να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις.

Το κέφι στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του Ζάρκου χτύπησε κόκκινο με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι πρωίας υπό τους ήχους του Βαγγέλη Πέγιου της παρέας του.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκε πλήθος αιρετών και εκπροσώπων φορέων της περιοχής, προσκεκλημένοι του προέδρου του δ.δ. Ζάρκου κ. Γιάννη Βούλγαρη.

Το «Κρήνη Live» βρέθηκε χθες  βράδυ στο Ζάρκο και σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες και ανάρτηση οπτιακουστικού υλικού.