Άφθονο κέφι και διασκέδαση στο πανηγύρι του Γριζάνου

Πολυκοσμία το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του χωριού στην πρώτη καλοκαιρινή ετήσια διοργάνωση

Άφθονη διασκέδαση και κέφι σε κατοίκους και επισκέπτες προσέφερε το βράδυ της Κυριακής το ετήσιο πανηγύρι του Γριζάνου.

Κάτοικοι και φορείς του χωριού τίμησαν την γιορτή του Αγίου Πνεύματος, στην πρώτη ετήσια καλοκαιρινή διοργάνωση.

Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων στο φερώνυμο Ναό της Αγίας Τριάδας, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο γλέντι στο κέντρο του χωριού.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκε η παραδοσιακή φιλοξενία προσφορά κτηνοτρόφων και του Δήμου Φαρκαδόνας ενώ στην συνέχεια παρουσιάστηκαν χοροί από τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου «Ο Βλύζας».

Μικροί και μεγάλοι χορευτές υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Δημήτρη Δημουλά, παρουσίασαν ένα αξιόλογο πρόγραμμα που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στο κοινό.

Ο χορός και η παραδοσιακή μουσική κράτησαν έως τις πρωινές ώρες με τη διοίκηση του Συλλόγου να ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη,  τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αχιλλέα Κακαδιάρη καθώς και τον χοροδιδάσκαλο Δημήτρη Δημουλά για την στήριξή τους ώστε να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση.

Γιορτινή παραδοσιακή νότα έδωσαν και καταστήματα όπως αυτό του  «Βάχκου» στο Γριζάνο όπου διασκέδασε την πελατεία του με πολυμελή ορχήστρα με τους Μάκη Τάσιο στο κλαρίνο, Κώστα Μιχόπουλο στο μπουζούκι, Γιώργο Γκουζιώτη στο αρμόνιο, Κώστα Νασιόπουλος σ την κιθάρα, Σάκη Κοντονάσιο στο τραγούδι, Άννα Στεργίου στο τραγούδι, Δέσποινα Στεφανοπούλου στο τραγούδι.

Δείτε εικόνες και βίντεο που κατέγραψε ο φακός του ΚΡΗΝΗ LIVE