ΔΕΥΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: Διακοπές υδρομέτρων σε όσους οφείλουν δύο λογαριασμούς και άνω

Από Δευτέρα θα ξεκινήσουν διακοπές υδρομέτρων σε όποιους οφείλουν από 2 λογαριασμούς και άνω από την κατανάλωση νερού

Με μικρές και μεγάλες οφειλές καταναλωτών έρχεται αντιμέτωπη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας. Χρόνιες αλλά και ταυτόχρονα πολύμηνες οφειλές που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης, η οποία δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης αποφάσισε να λάβει σκληρά μέτρα, όπως αυτό της διακοπής της υδροδότησης, σε όσους όφειλαν ποσά μέσω των ανεξόφλητων τιμολογίων, σε μια προσπάθεια να τους ευαισθητοποιήσει, προκειμένου να σπεύσουν να κλείσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες. Κάποιοι ανταποκρίθηκαν άλλοι πάλι όχι, μιας και δεν προσήλθαν έστω να προχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών τους. Κι αν κάποιοι φρόντισαν να διακανονίσουν τις οφειλές μέσω ευεργετικών μέτρων, στην πορεία δεν εμφανίστηκαν συνεπείς στην υποχρέωση.

Πλέον η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας προετοιμάζεται να λάβει εκ νέου μέτρα για να ευαισθητοποιήσει τους οφειλέτες.

Προειδοποιεί όσους χρωστούν δυο τιμολόγια ύδρευσης πως αν δεν σπεύσουν να αποπληρώσουν θα προχωρήσει σε νέες διακοπές των υδρομέτρων.

«Θα πρέπει να αντιληφθούν οι μεγαλοοφειλέτες το πρόβλημα που κυριαρχεί σήμερα στην ΔΕΥΑΦ. Όπως το μεγαλύτερο μέρος των δημοτών είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις, έτσι κι εκείνοι θα πρέπει να πράξουν κάτι ανάλογο. Δεν μπορούν κάποιοι να πληρώνουν κι άλλοι να αδιαφορούν. Εμείς από την πλευρά μας τους καλούμε να ανταποκριθούν στην συγκεκριμένη υποχρέωση της καταβολής των οφειλών από την κατανάλωση νερού, γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι ακόμη και με το κίνδυνο διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ», σημείωσε στο krinitrikalon.gr ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Ανάλογα μέτρα είχαν ληφθεί και την προηγούμενη χρονιά με αρκετές διακοπές υδρομέτρων.


3 Σχόλια

 1. ΠΟΛΙΤΗς ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
  18/05/2018 at 21:10

  AS ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΦ (ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ Κ ΦΑΡΙΣΕΟΙ)
  ΑΣ ΠΛΗΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ
  ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΔΟΣΗ.
  ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥς ΥΠΕΡΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ
  ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΩΝ
  500.000 ΕΥΡΩ.
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ
  ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
  ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΤΗς ΔΕΥΑΦ 800.000ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ
  ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ 2.000.000 ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ..

  ΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ

 2. Θανάσης
  19/06/2018 at 20:35

  Να πάνε στο διάολο.Δεν έχουμε να φάμε και μας υπερχρεωνουν με δήθεν διαρροες χαλασμένα ρολόγια και Μετα να σου ζητάνε 3000 και 1000 ευρώ και να σου χουν χαλασμένο μετρητή.Αν πατε σε άλλες περιοχές οι επιχειρήσεις νερού έχουν κοινωνικά τιμολόγια για ΑΜΕΑ και ανέργους.Ντροπη τους να πάνε να κόψουν το νερό σε ΑΜΕΑ που ζουν με το πενιχρό επίδομα των 313 ευρώ το μήνα αντί να κάνει κάτι ο αγαπητός κύριος Μεριβακης γιαυτους