Δωράκια στα «πρωτάκια» του δήμου Φαρκαδόνας από τις Σχολικές Επιτροπές

Οι Σχολικές Επιτροπές με πρωτοβουλία του προέδρου τους Μιχάλη Μπαγιώτη διένειμαν για δεύτερη χρονιά στους μαθητές της Α τάξης όλων των σχολείων του Δήμου τετράδια και λοιπά είδη

Με τον αντίστοιχο περσινό ξεχωριστό τρόπο επέλεξαν να καλωσορίσουν στα διδακτήρια τα παιδιά της Α΄ τάξης δημοτικών σχολείων οι Σχολικές Επιτροπές και ο Δήμος Φαρκαδόνας.

Κατά την πρώτη ημέρα των παιδιών στο νέο, πιο απαιτητικό περιβάλλον, με πρωτοβουλία του προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Μιχάλη Μπαγιώτη όλα τα παιδιά της Α’ τάξης των δημοτικών σχολείων του Δήμου έλαβαν συμβολικά δώρα για το καλωσόρισμα στο σχολείο τους.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών αποφάσισε να διανέμει στα παιδιά, τετράδια, χρώματα, παραμύθια καθώς και άλλα είδη, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν κατά την φοίτησή τους τις πρώτες ημέρες στο δημοτικό σχολείο.

Συμβολικά δωράκια, προκειμένου να ξεκινήσει όσο το δυνατό πιο ευχάριστα η χρονιά για την συγκεκριμένη κατηγορία μαθητών που πλέον εισέρχονται επίσημα στην πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου. Ένα σχολείο πιο απαιτητικό σε σχέση με το νηπιαγωγείο, καθώς ξεκινά η μελέτη και η γραφή.

«Ως Σχολικές Επιτροπές κι ως Δήμος προσπαθήσαμε να δώσουμε κάποια συμβολικά δώρα στα παιδιά της πρώτης τάξης όλων των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας. Η εν λόγω κίνηση θεωρούμε ότι έδωσε χαρά στους μικρούς μαθητές, οι οποίοι εισέρχονται σε ένα άγνωστο για εκείνους περιβάλλον, από εκείνο που είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.», σημείωσε ο κ. Μπαγιώτης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος στο σύνολο των διδακτηρίων.