Ένας παραμυθένιος γάμος με…άρωμα Κρήνης στο νησί της Τήνου!!

Στο νησί της Μεγαλόχαρης στην Τήνο παντρεύτηκαν ο Βαγγέλης Αργυρίου και η Ελένη Καψάλη

Μια τυχαία συνάντηση μετά από χρόνια έμελε να καταλήξει σ’ ένα ιδιαίτερο ευτυχές γεγονός.

Εξάλλου το σενάριο της ζωής μας, παρά την άποψη αρκετών ότι το γράφει ο ίδιος ο άνθρωπος, ένα μεγάλο λίθο έρχεται να τον προσθέσει η μοίρα. Και στην περίπτωση δυο νέων ανθρώπων από την Κρήνη, το σενάριο το έγραψε η μοίρα με το καλύτερο φινάλε σε μια αγάπη που ήρθε να στηριχτεί και να μείνει για πάντα.

Μια τυχαία συνάντηση του Βαγγέλη Αργυρίου και της Ελένης Καψάλη, είχε ευτυχές κατάληξη. Από την πρώτη ματιά, από το πρώτο βλέμμα των δυο ανθρώπων προέκυψε μια μεγάλη αγάπη που οδήγησε τους δυο νέους ανθρώπους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Βαγγέλης και η Ελένη ενώθηκαν την περασμένη Πέμπτη με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισημοποιώντας ενώπιον Θεού και ανθρώπων την αγάπη τους.

Ο γάμος του νέου ζευγαριού τελέστηκε στο νησί της Μεγαλόχαρης στην Τήνο και την στέψη ανέλαβε η κουμπάρα και για χρόνια φίλη της νύφης Έφη Καμπαγιάννη-Ζησοπούλου.

Από την Κρήνη αλλά και από την Λάρισα τόπο διαμονής των παιδιών, αναχώρησαν λεωφορεία που μετέφεραν φίλους και συγγενείς στην Τήνο για να παραστούν στο Μυστήριο και να ευχηθούν στους νεόνυμφους.

Η χαρά απερίγραπτη, όπως και η έκπληξη που επεφύλασσε η νύφη στο γαμπρό που έφτασε στην εκκλησία με άμαξα.

Λίγο μετά την στέψη ακολούθησε γλέντι, το οποίο ήρθε να ξεσηκώσει ευχάριστα  το νησί.

Η διασκέδαση και η χαρά υπήρξε τόσο έντονη που στο διήμερο γλέντι και τη γαμήλια τελετή συμμετείχαν ακόμη και τουρίστες που ευχήθηκαν αλλά και γλέντησαν σε Θεσσαλικούς ρυθμούς.

Το «KΡHNH LIVE» εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν και να ευτυχίσουν και να χαρούν τους καρπούς της αγάπης μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Δημοσιεύτηκε από Panagiotis Karoumpas στις Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Δημοσιεύτηκε από Panagiotis Karoumpas στις Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018