Επισημοποίησαν την αγάπη τους δύο νέοι άνθρωποι στη Φαρκαδόνα

Το βράδυ του Σαββάτου άλλαξαν δαχτυλίδια ο Βαγγέλης Καραδήμας και η Βάσω Κοντού γεμίζοντας χαρά και ευτυχία τους γονείς τους

Παραδοσιακά κι όπως επιτάσσουν τα έθιμα της Φαρκαδόνας δυο νέοι άνθρωποι, που για όλους εμάς που τους γνωρίζουμε, διακρίνονται για το ήθος και την ευγένειά τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το βράδυ του Σαββάτου τη σχέση και την αγάπη τους και να ακολουθήσουν κοινή πορεία στη ζωή. Να ευτυχίσουν και να αποκτήσουν μια καλή και ευλογημένη οικογένεια.
Ο λόγος για τον Τρικαλινό αστυνομικό που υπηρετεί στο Α.Τ. Φαρκαδόνας Βαγγέλη Καραδήμα και τη Φαρκαδόνια βοηθό φαρμακοποιού και νοσηλεύτρια Βάσω Κοντού, οι οποίοι με τις ευλογίες του εφημέριου της Φαρκαδόνας αντάλλαξαν τις βέρες.
Ο αρραβώνας τελέστηκε στη Φαρκαδόνα στην οικία της νύφης και τον ευλόγησε ο πατέρας Αθανάσιος Κούτσιας, ο οποίος μαζί με τους γονείς και τους συγγενείς του ζευγαριού, ευχήθηκαν στο ζευγάρι να είναι καλορίζικο, ευτυχισμένο και ευλογημένο.
Αμέσως μετά τη τελετή παρατέθηκε δείπνο στους καλεσμένους του ζευγαριού στην ταβέρνα «Ο ΦΑΡΚΑΣ» στο κέντρο της Φαρκαδόνας με την χαρά όλων να είναι έκδηλη.
Ιδιαίτερα χαρούμενο, ως ήταν φυσικό και αναμενόμενο το νέο ζευγάρι, ο Βαγγέλης και η Βάσω, στη σκέψη των οποίων ερχόταν η στιγμή της πρώτης τους τυχαίας γνωριμίας, ένα υπηρεσιακό θέμα,  κατέληξε σε αυτό το ευτυχές γεγονός.
Το «ΚΡΗΝΗ LIVE» εύχεται στα παιδιά να ζήσουν, στους γονείς να τους χαίρονται και σύντομα να ευτυχίσουν να αγκαλιάσουν πολλά εγγονάκια.