Φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το πιο ψηλό φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το πιο υψηλό χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο της χώρας φωτίστηκε! Στα Τρίκαλα, προσκαλεί και περιμένει όλους τους φίλους των γιορτών της χαράς και της αγάπης, να ζήσουν στιγμές μοναδικές στον 8ο Μύλο των Ξωτικών.
Το απόγευμα της τελευταίας ημέρας του Νοεμβρίου και της πρώτης για τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή στη χώρα, ήταν μαγικό. Χιλιάδες τρικαλινοί και επισκέπτες στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου των Τρικάλων, με το έναυσμα του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση. Φως, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, σε μια γιορτή που ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 φιλοξενείς τους νέους και παλιότερους φίλους, όλων των ηλικιών.
Ηδη η πρόγευση για τους επισκέπτες δόθηκε με τις μαγικές στιγμές στην κεντρική πλατεία, με τη μουσική, τα ξωτικά, τα αγγελάκια… Και μαζί με δεκάδες εκπλήξεις, τη δωρεάν είσοδο, τις δωρεάν δράσεις και όλους τους συντελεστές, το φετινό «Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου» μας καλεί να βρεθούμε στις γωνιές της γης από το πιο όμορφο πάρκο της Ελλάδας.
Καλές γιορτές!

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων