Νεαρός προσποιούνταν φίλο του π. Αθανασίου και ζητούσε χρήματα από Φαρκαδόνιους

Ο άγνωστος επισκεπτόταν σήμερα οικίες της Φαρκαδόνας και με το πρόσχημα της γνωριμίας με τον εφημέριο της κωμόπολης ζητούσε στήριξη

Ο ανθρώπινος νους μπορεί να φανταστεί πολλά για εξαπατήσει ανυποψίαστους πολίτες. Σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει κανείς αν λάβει υπόψη το συμβάν που διαδραματίστηκε στην περιοχή της Φαρκαδόνας.

Όπως αποκαλύπτει το «ΚΡΗΝΗ LIVE» νεαρός άνδρας περιπλανιόταν σε δρόμους της Φαρκαδόνας με επισκέψεις σε οικίες της κωμόπολης. Ισχυριζόταν πως ήταν γνωστός του εφημέριου της Φαρκαδόνας π. Αθανασίου Κούτσια, ζητώντας οικονομική βοήθεια. Μάλιστα ισχυριζόταν ότι είχε την υποστήριξη του π. Αθανασίου, και πως ο ίδιος τον παρότρυνε να επισκεφτεί τις οικίες. Αρκετοί πολίτες πίστεψαν την πλάνη και έσπευσαν να συνδράμουν στηρίζοντας οικονομικά.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα ο π. Αθανάσιος, ο οποίος ουδέποτε γνώρισε τον άνθρωπο-απατεώνα. Απευθύνθηκε άμεσα στην Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνώστου.

Ο π. Αθανάσιος με μήνυμά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο, και ότι πρόκειται για απάτη.