Ρομά εξαπάτησαν ηλικιωμένη στον Κλοκοτό και της αφαίρεσαν τη σύνταξη

Ρομά επισκέφτηκαν την οικία του ηλικιωμένης και με τη μεθοδο της απασχόλησης της αφαίρεσαν τη σύνταξη

Κατά καιρούς ηλικιωμένοι στην περιοχή της Φαρκαδόνας και ευρύτερα στο νομό έπεσαν θύματα επιτήδειων που προσπάθησαν και κατάφεραν να τους παραπλανήσουν αφαιρώντας σημαντικά χρηματικά ποσά, προσποιούμενοι πλανόδιους πωλητές, ασφαλιστές, υπαλλήλους της ΔΕΗ κ.α.

Τα περιστατικά αυτά δυστυχώς έχουν αρχή, όχι όμως και τέλος στην περιοχή μας, μιας και μία ακόμη ηλικιωμένη έπεσε θύμα απατεώνων. Το νέο περιστατικό ήρθε να συμβεί στο δημοτικό διαμέρισμα του Κλοκοτού με θύμα μια ηλικιωμένη.

Όπως καταγράφει το KriniTrikalon.gr, δύο Ρομά, νωρίς το μεσημέρι, προσέγγισαν την ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους πλανόδιους πωλητές. Την επισκέφτηκαν στην αυλή της οικία της και με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης ένας εξ αυτών εισήλθε εντός της οικίας και της αφαίρεσε τη σύνταξη που φύλαττε στην ντουλάπα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν από κοινού σε φυγή.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση για τον εντοπισμό και την  σύλληψη των δυο Ρομά.
1 σχόλιο

  1. Αυτο ειναι το επάγγελμα ολων των Ρομά (μετα απο τη συλλογή-κλοπή μετάλλων) και όποιος βλάκας λέει να τους εντάξουμε στη κοινωνία πρέπει να ειναι τρελος. Εχουμε ηδη αρκετα λαμογια Έλληνες σε δημόσιες υπηρεσίες να κλέβουν απο τον Έλληνα φορολογούμενο, φανταστείτε να βαλουμε και γύφτους.. δεν θα μεινει τιποτε ορθιο σε αυτη τη χωρα. Φτάνει οιυ μας κυβερναν οι γυφτοσυριζαίοι… Δεν αντέχει αλλο αυτη η χωρα.