Την επαναλειτουργία των δημόσιων τουαλετών στη Φαρκαδόνα ζητούν πολίτες

Όπως υποστηρίζουν πριν κάποιες δεκαετίες λειτουργούσαν δημόσιες τουαλέτες στο χώρο δίπλα απ’ το ΚΕΠ ενώ τώρα ο χώρος αντί να συντηρηθεί και να διατίθεται για τις ανάγκες του κοινού έχει μετατραπεί κάτι σε χειρότερο από αποθήκη

Τα παράπονα τους μετέφεραν στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» κάτοικοι της Φαρκαδόνας σχετικά με την απουσία δημόσιων τουαλετών στην έδρα του Δήμου. Με κείμενο που κοινοποίησαν στην ηλεκτρονική εφημερίδα, καλούν το Δήμο Φαρκαδόνας να εκκινήσει τις ενέργειες για την δημιουργία δημόσιων τουαλετών.

Για την ιστορία και όπως αναφέρουν στο κείμενο που μας κοινοποίησαν οι πολίτες που προσέρχονται στην Φαρκαδόνα σε καθημερινή βάση για να διευθετήσουν δουλειές και διάφορες υποχρεώσεις είναι πολλοί. Δυστυχώς σε περίπτωση που χρειαστούν τουαλέτα, δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα αν αυτό απαιτείται θα πρέπει να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα. Όπως υποστηρίζουν πριν κάποιες δεκαετίες λειτουργούσαν δημόσιες τουαλέτες στο χώρο δίπλα απ’ το ΚΕΠ ενώ τώρα ο χώρος αντί να συντηρηθεί και να διατίθεται για τις ανάγκες του κοινού έχει μετατραπεί κάτι σε χειρότερο από αποθήκη.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες μέσω του κειμένου τους απευθύνουν έκκληση στο Δήμο, έστω και τώρα λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσας δημοτικής Αρχής να υπάρξουν άμεσες ενέργειες για την επαναλειτουργία των δημόσιων τουαλετών.