Το “Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα” αύριο Σάββατο σε Καλαμπάκα και Φαρκαδόνα

Το ACTION 24 ταξίδευε στη Φαρκαδόνα και την Καλαμπάκα

 Το Σάββατο 12 Γενάρη θα παρουσιαστεί το πρώτο μέρος της εκπομπής, αφιερωμένο στην Καλαμπάκα και στις 19 Γενάρη το δεύτερο μέρος αφιερωμένο στην Φαρκαδόνα

Τις ομορφιές, τα ήθη και τα έθιμα δυο περιοχών κατέγραψε ο φακός της τηλεοπτικής εκπομπής «Ταξιδεύοντας με τη Κουζίνα» με παρουσιαστή το Βασίλη Αδαμίδη. Η εκπομπή ταξίδεψε σε δυο περιοχές του νομού την Φαρκαδόνα και την Καλαμπάκα, καταγράφοντας μοναδικές εικόνες, φυσικά τοπία, μνημεία και αξιοθέατα.

Τα πλάνα που συγκέντρωσαν ο παρουσιαστής και οι συντελεστές της εκπομπής θα παρουσιαστούν από τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24,  το Σάββατο 12 Γενάρη, το 1ο επεισόδιο και στις 19 Γενάρη το δεύτερο μέρος.

Η εκπομπή προβάλλεται και σε ακόμη  14 τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικά καθώς επίσης και στην Ομογένεια της Αμερικής από το NGTV.

Αναλυτικά στο πρώτο μέρος οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την περιοχή της Καλαμπάκας.

Στους πρόποδες των βράχων ενός σπάνιου γεωλογικού φαινομένου βρίσκετε η Καλαμπάκα.

Από εκεί ξεκινά το ταξίδι.

Η εκπομπή επισκέφτηκε την Βυζαντινή Ιερά Μονή Θεοτόκου και το εκπληκτικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Στην συνέχεια και μετά από μια μικρή διαδρομή επόμενος σταθμός η Φαρκαδόνα.

Ένα όμορφο χωριό στο κέντρο του Θεσσαλικού κάμπου.

Εκεί συναντούν μια βλάχικη οικογένεια και μαγειρεύουν κεφτέδες με κουρκούτι.

Φυσικά στην εκπομπή θα δούμε και παραδοσιακούς βλάχικους χορούς από τον Βλαχόφωνο Πολιτιστικό Σύλλογο Περιφέρειας Φαρκαδόνας.

Οι συντελεστές της εκπομπής ευχαριστούν θερμά την πρόεδρο του Συλλόγου κα Μπότη Δέσποινα για την βοήθεια που προσέφερε στα γυρίσματα της εκπομπής.

Παραλλήλα ευχαριστούν τον χοροδιδάσκαλο και παιδαγωγό Χορού κ. Δημουλά Δημήτρη.

Όλα τα παιδιά του χορευτικού: Κιόσσης Ηλίας, Μαργέλος Αντώνης, Πέρκας Γεώργιος, Φασούλα Χριστίνα, Γκογκάκη Ανθή, Καλογήρου Βασιλική, Κοταρέλα Όλγα, Λεβέντη Στέλλα, Μαργέλου Σπυριδούλα, Μαργέλου Φωτεινή, Μόκκα Λούλα, Μόκκα Στυλιανή, Μπασιάκου Βασιλική, Μπότη Δέσποινα.

Την κα Στέλλα Δεληδήμου και την κα Λούλα Μοκκα για την υπέροχη συνταγή και τον αδελφό της κ. Βασίλη Δεληδήμου για το ιστορικό ταξίδι στο χρόνο.

Ευχαριστούν τον π. Ελευθέριο Κουκουράβα για την ξενάγηση στην Ιερά μονή Θεοτόκου και τέλος τον κ. Νίκο Πάλλα διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων.

Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε!!!

Απο το ACTION 24 αυτο το Σάββατο 12/01 το 1ο επεισόδιο και στις 19/01 το 2ο.  

Η εκπομπή προβαλλεται και σε ακομη  14 τηλεοπτικούς σταθμούς πανελαδικά. 

Στην Ομογένεια της Αμερικής απο το NGTV.

site: www.metinkouzina.gr