Το Βιβλιοπωλείο «Books» στη Φαρκαδόνα για μια ακόμη χρονιά εξυπηρετεί και δημότες με κουπόνια του ΟΓΑ

Πληθώρα ειδών για τους μαθητές και το σχολείο θα συναντήσει κανείς επισκεπτόμενος το Βιβλιοπωλείο στη Φαρκαδόνα, το οποίο και την φετινή χρονιά εξαργυρώνει κουπόνια του ΟΓΑ παροχής βιβλίων

Ο χρόνος για να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι άρχισε να μετρά αντίστροφα για τους μαθητές του Δήμου Φαρκαδόνας. Σε λιγότερο των 20 ημερών η πλειονότητα των μαθητών και δη εκείνων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για την νέα σχολική χρονιά.

Φυσικά οι στρατιώτες δεν προσέρχονται στην μάχη χωρίς τον κατάλληλο πολεμικό εξοπλισμό. Έτσι και οι μαθητές δεν μπορούν να ριχτούν στην μάχη της μελέτης και της γνώσης χωρίς τα κατάλληλα εφόδια. Που θα τα βρουν; Μα φυσικά στο Βιβλιοπωλείο «Books» της Φαρκαδόνας.

Το Βιβλιοπωλείο «Books» (πρ. βιβλιοπωλείο  Μπαντή) που λειτουργεί στη Φαρκαδόνα είναι για μια ακόμη χρονιά κοντά όχι μόνο στους μαθητές αλλά και στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους που κληρώθηκαν στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας και στο πρόγραμμα της Αγοράς Βιβλίων.

Στο πρόγραμμα εξαργυρώνονται κουπόνια του ΟΓΑ μέσω του προγράμματος Δωρεάν Παροχής Βιβλίων 2018.

Το Βιβλιοπωλείο «Books» τα χρόνια της λειτουργίας φιλοξενεί ελληνικούς και ξενόγλωσσους τίτλους βιβλίων, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία οικονομίας και όλων των πρακτικών επιστημών. Παράλληλα φιλοξενεί σχολικά και φροντιστηριακά βιβλία για το εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό.

Στο βιβλιοπωλείο θα βρείτε επώνυμα και ποιοτικά προϊόνταμοντέρνα και πρωτότυπα είδη, τετράδια από 0,50 λεπτά και σχολικές τσάντες από 7,50 ευρώ.

Στόχος των υπευθύνων χρόνια τώρα είναι να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του κοινού προσφέροντας διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Οι υπεύθυνες του Βιβλιοπωλείου «Books»  είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν το κοινό που θα επισκεφτεί το κατάστημα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να εξαργυρώσει τα κουπόνια του ΟΓΑ.

Όλα τα βιβλία διατίθενται σε συμφέρουσες τιμές που κεντρίζουν την προσοχή της πολυπληθούς πελατείας.

Το βιβλιοπωλείο «Books» σας εύχεται καλή σχολική χρονιά! 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2433023444 &  e-mail:books0914@yahoo.gr