Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στο Δήμο Φαρκαδόνας

eody121612885469.jpg

Αρκετά άτομα το τελευταίο δεκαήμερο εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό προκαλώντας ανησυχία σε ιατρούς αλλά και στους πολίτες

Αυξητική πορεία λαμβάνουν το τελευταίο δεκαήμερο σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας τα θετικά κρούσματα κορονοϊού σε διάφορες ηλικίες συνδημοτών μας, ακόμη και σε μικρά παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» το τελευταίο δεκαήμερο φέρεται να έχουν νοσήσει ολόκληρες οικογένειες σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό για την ιατρική κοινότητα, που φοβάται για μεγάλη διασπορά στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αρκετά άτομα που έχουν νοσήσει βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, στην πλειονότητα αυτών με ήπια συμπτώματα. Σε κατ΄οίκον περιορισμό βρίσκονται και συγγενικά τους πρόσωπα τα οποία ήρθαν σε επαφή με τους νοσούντες, πριν επιβεβαιωθούν θετικά.

Γιατροί και νοσηλευτές πλέον πέραν από τους φόβους που εκφράζουν για διασπορά του κορονοϊού, επισημαίνουν την ανάγκη για λήψη μέτρων από όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, προκειμένου να προφυλαχθούν και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο νόσησης.

Καλούν τον κόσμο να λαμβάνει τις απαραίτητες προφυλάξεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, με την χρήση μάσκας και χρησιμοποίησης αντισηπτικών, καθώς επίσης και την αποφυγή συναθροίσεων και την τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο ΕΟΔΥ θα συνεχίσει και την τρέχουσα εβδομάδα τις επισκέψεις στα χωριά του Δήμου μας για την λήψη δειγμάτων Rapid Tests, προκειμένου να εξετάζει την πορεία του ιού στην ευρύτερη περιοχή Του Δήμου Φαρκαδόνας.

perifereia.gif

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *