Προσκλητήριο για νέα στήριξη από τον Θανάση Μεριβάκη

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε σε μεγάλη συγκέντρωση τις θέσεις και τις αρχές της παράταξης του καθώς επίσης υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους

Προσκλητήριο για νέα στήριξη στις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου και στο συνδυασμό «Μαζί δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» του οποίου ηγείται απηύθυνε στη εναρκτήρια προεκλογική εκδήλωση ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» ο κ. Μεριβάκης, παρουσίασε υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους που στελεχώνουν το συνδυασμό του, ενώ επικέντρωσε την προσοχή του στις θέσεις, στις αρχές  και στις νέες προτάσεις με τις οποίες διεκδικεί το Δήμο Φαρκαδόνας. Ανέτρεξε στο παρελθόν από την αρχή της τρέχουσας δημοτικής θητείας, πραγματοποιώντας τον απολογισμό των έργων και των δράσεων της παρούσας δημοτικής αρχής.

Στάθηκε στα έργα που υλοποιήθηκαν στην περιοχή της Φαρκαδόνας και άγγιξαν τα 15.000.000 ευρώ, όταν σε μεγάλους Δήμους με τεράστιος πληθυσμιακό όγκο τα έργα δεν ξεπέρασαν τα 60 εκ ευρώ.

«Καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε το  Δήμο και να τον βάλουμε σε σταθερή και ανοδική πορεία. Καταφέραμε επίσης να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του δημότη και παρά το γεγονός ό,τι με το που αναλάβαμε, ο Δήμος είχε αποδυναμωθεί, αφού κάποιοι υπάλληλοι μετακινήθηκαν χωρίς να αντικατασταθούν, καταφέραμε και βρήκαμε βήμα», σημείωσε ο κ. Μεριβάκης.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να εξαπολύσει κατηγορώ για τα όσα συνέβησαν και το παρελθόν και το παρών στο Δήμο Φαρκαδόνας, τονίζοντας ότι κάποιοι έφτασαν σε σημείο να υπονομεύσουν ακόμη και την ίδια την λειτουργία του Δήμου.

Τον κ. Μεριβάκη προλόγισε ο αντιδήμαρχος Παιδείας – Υγείας- Πολιτισμού και Κοινωνικών Θεμάτων κ. Ηλίας Καραμάνος, που εξήρε την προσπάθεια και το  έργο της δημοτικής Αρχής, κατηγορώντας ευθέως πολιτικούς αντιπάλους και φωτογραφίζοντας χωρίς να κατανομάζει με κατά μέτωπο επίθεση σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων δημάρχων που διεκδικούν το Δήμο Φαρκαδόνας.

Η προεκλογική εκστρατεία του δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη συνεχίζεται και θα ενταθεί τις επόμενες εβδομάδες.