Αεροδρόμιο Φαρκαδόνας: Την Καθαρά Δευτέρα προσγειώνεται το πρώτο αεροπλάνο

Θα μεταφέρει επισκέπτες και καρναβαλιστές που θα συμμετέχουν στο Καρναβάλι της Φαρκαδόνας που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία

Το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας αναμένεται να προσγειωθεί το πρώτο αεροπλάνο στην Φαρκαδόνα. Θα προσγειωθεί με ασφάλεια στο κέντρο της Φαρκαδόνας, μεταφέροντας εκατοντάδες επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, καρναβαλιστές και πλήρωμα, που θα συμμετέχουν στο Καρναβάλι της δημοτικής κοινότητας.

Οι διοργανωτές, κάτοικοι και συλλογικότητες της Φαρκαδόνας, προσκαλούν όλο τον κόσμο να επισκεφτεί την έδρα του Δήμου, την Καθαρή Δευτέρα, να φορέσει την καλή του διάθεση και να διασκεδάσει σε Αποκριάτικους ρυθμούς. Το Καρναβάλι της Φαρκαδόνας θα προσφέρει χαρά και διασκέδαση σατιρίζοντας με ευγενικό τρόπο, την τρέχουσα πολιτική, κοινωνική και τοπική επικαιρότητα.

Η παρέλαση των αρμάτων και καρναβαλιστών θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας και είναι προσκεκλημένοι όλοι οι κάτοικοι του Δήμου.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στην πλατεία της Φαρκαδόνας θα προσφερθεί φασολάδα και σαρακοστιανά προσφορά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μην το χάσετε!!!