Αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ο Σπύρος Σαπουνάς

Αναμένεται να συσκεφθεί με την ομάδα του και να αποφασίσει τι ακριβώς θα πράξει μελλοντικά βαδίζοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνει πλέον ο Φαρκαδόνιος φαρμακοποιός Σπύρος Σαπουνάς, ο οποίος φλερτάρει με την ιδέα της καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως διεκδικητής του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο κ. Σαπουνάς, όπως είναι γνωστό είχε ζητήσει την στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, ωστόσο μετά την σύσκεψη που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή, δεν την έλαβε καθώς το χρίσμα δόθηκε στην κα Ελένη Χαλβατζά.

Από την πλευρά του ο κ. Σαπουνάς, μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» σημείωσε ότι άμεσα και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να συσκεφτεί με την ομάδα του, συζητώντας τις τρέχουσες εξελίξεις, εκτιμώντας την κατάσταση και καταλήγοντας στη στάση που θα ακολουθηθεί.

Ο ίδιος δεν θέλησε να προβεί σε περεταίρω δηλώσεις, ωστόσο τα σενάρια που επικρατούν στην παρούσα φάση είναι τρία. Το πρώτο μιλά για στήριξη υποψηφίου, το δεύτερο για αυτόνομη κάθοδο και το τρίτο και τελικό της μη συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πλέον όλα είναι ρευστά με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται σύντομα, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.