Αγανάκτηση στην Παναγίτσα μετά τις νέες δηλητηριάσεις κατοικίδιων

Γάτες και σκυλιά εντοπίστηκαν από κατοίκους και ιδιοκτήτες τους νεκρά σε δρόμους και αυλές σπιτιών καθώς άγνωστος-οι είχαν προχωρήσει σε ρίψεις δολωμάτων εμποτισμένα με δηλητήριο

Προ δυσάρεστων γεγονότων βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας κάτοικοι της κοινότητας Παναγίτσας του Δήμου Φαρκαδόνας. Αντίκρισαν νεκρά οικόσιτα, αλλά και κατοικίδια στις αυλές και στους δρόμους του χωριού, γεγονός που προκάλεσε δικαίως την αγανάκτηση από την ενέργεια στην οποία προχώρησαν ασυνείδητοι.  

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι εντόπισαν στις αυλές τους αλλά και σε δρόμους νεκρές γάτες, αλλά και σκυλιά, καθώς και οικόσιτα. Όπως εκτίμησαν κάτοικοι του χωριού τα κατοικίδια πιθανόν να έφαγαν δολώματα τα οποία νωρίτερα είχαν ποτιστεί με δηλητήριο. Την τελευταία στιγμή σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου γλίτωσε ένα σκυλί, το οποίο χρησιμοποιούνταν από τον ιδιοκτήτη του για τις ανάγκες του κυνηγιού και φυλασσόταν σε αυλή σπιτιού.

Το νέο περιστατικό δηλητηριάσεων έρχεται να προστεθεί στα πολλά που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο χρόνο στο χωριό της Παναγίτσας, προκαλώντας την οργή των κατοίκων. Πριν περίπου ένα μήνα είχε καταγραφεί ανάλογο περιστατικό στο χωριό, ενώ πριν περίπου ένα χρόνο ασυνείδητος-οι είχαν δηλητηριάσει σκυλιά ενός κυνηγού που διαμένει στο χωριό. Τότε και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΚΡΗΝΗLIVE» τα σκυλιά φιλοξενούνται σε ειδικούς κλωβούς στην αυλή του ιδιοκτήτη τους ενώ από τα δολώματα είχαν δηλητηριαστεί και οικόσιτα.

Οι κάτοικοι μεταφέρουν ταυτόχρονα την αγωνία τους, για τον κίνδυνο να έρθουν σε επαφή μικρά παιδιά με τα δολώματα και να κινδυνέψει η υγεία τους, καλώντας όποιον γνωρίζει να απευθυνθεί στην Αστυνομία.