Αγέλη αδέσποτων γκρέμισε πρώην δημοτικό σύμβουλο

skulos-gavgizei-700x390.jpg

Στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας με σοβαρά τραύματα από δαγκώματα στα χέρια και στα πόδια μεταφέρθηκε ο Βαγγέλης Ζαφείρης που δέχτηκε επίθεση στην Οιχαλία

Βγήκε για περπάτημα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε λίγο μακρύτερα από το σπίτι του. Ο λόγος για τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Φαρκαδόνας, το γνωστό σε όλους Βαγγέλη Ζαφείρη, τον κατά κόσμο «Ράμπο». Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο κ. Ζαφείρης, το απόγευμα της Κυριακής αποφάσισε να πραγματοποιήσει το καθημερινό περίπατο. Δεν μπορούσε ωστόσο να φανταστεί το βαρύτατο τραυματισμό του από αγέλη αδέσποτων σκύλων, μάλιστα εντός οικιστικής ζώνης.

Ο Βαγγέλης Ζαφείρης δέχτηκε την επίθεση χωρίς να το αντιληφθεί με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί. Τα σκυλιά κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν καταφέρνοντας να τον ρίξουν στο έδαφος, με συνέπεια να του προκαλούν δαγκώματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματος, στα χέρια, στα πόδια και στην πλάτη.

Ο ίδιος γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χειρότερα καθώς εκείνη την στιγμή από το δρόμο περνούσε διερχόμενο όχημα που κατάφερε να τρομάξει τα σκυλιά και να τα απομακρύνει.

Ο κ. Ζαφείρης αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους εφημερεύοντες γιατρούς.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αγανακτισμένος, τονίζοντας ότι η αγέλη των σκύλων κατάφερε και προκάλεσε στον ίδιο σοβαρά τραύματα. Στο συγκεκριμένο σημείο που δέχτηκε την επίθεση διασχίζεται από περιπατητές αλλά και παιδιά που διέρχονται με τα ποδήλατα, για να αναρωτηθεί, αν βρισκόταν μια γυναίκα ή ένα παιδί με το ποδήλατο τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί σ’ αυτό το σημείο, ότι τόσο στην Οιχαλία, όσο και σε άλλα χωριά, υπήρξαν κατά καιρούς πολλά περιστατικά με επιθέσεις αδέσποτων σε πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας για να τους παρασχεθούν ότι πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμής πάντως οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, όπως εξηγεί και ο κ. Ζαφείρης, δεν έλαβαν σοβαρές πρωτοβουλίες για την πλήρη συγκέντρωση των αδέσποτων και την ασφαλή φύλαξή τους για την αποφυγή κινδύνων, παρόμοιο με αυτόν που έζησε σήμερα το απόγευμα, ο «Ράμπο».

dsc_0002-760x390-1-760x390-1.jpg
perifereia.gif