Αγκάλιασε τα δίδυμα όλης της χώρας η Δήμητρα Νάτσινα

Η Φαρκαδόνια περιφερειακή σύμβουλος συμμετείχε στην εκδήλωση και φωτογραφήθηκε με νέους και παλιούς φίλους που μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό

Μπορεί να μην είναι δίδυμη, αλλά τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια γι’ αυτά, μιας και στο συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον υπάρχουν αρκετά δίδυμα.

Ο λόγος για την Φαρκαδόνια περιφερειακή σύμβουλο κα Δήμητρα Νάτσινα, η οποία πήρε το ποδήλατό της και επισκέφτηκε το πάρκο του Αη Γιώργη, συμμετέχοντας στην εκδήλωση των διδύμων.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση συνάντησε φίλους ενώ ως άκρως κοινωνικό και πάντα χαμογελαστό άτομο γνώρισε νέους φίλους, που έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό.

Φωτογραφήθηκε μαζί τους ενώ λίγο αργότερα έδωσε το παρών στην ποδηλατοβόλτα που ακολούθησε.

Πανταχού παρούσα και άκρως κοινωνική η περιφερειακή σύμβουλος που πλέον μας ξαφνιάζει ευχάριστα σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνεται στο νομό.

Πλέον η ίδια μοιράζει το χρόνο της, σε κοινωνικές υποχρεώσεις, οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν δυσαρεστεί κανένα. Αντιθέτως θέλει να τιμήσει με την παρουσία της κάθε εκδήλωση, ανταμείβοντας όλους εκείνους που την στήριξαν στις εκλογές του περασμένου Μάη και την εξέλεξαν περιφερειακή σύμβουλο.