Αγωνιστικό μήνυμα θα στείλουν αύριο δάσκαλοι και νηπιαγωγοί

Θα μετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία

Αγωνιστικό παρών στην αυριανή απεργία του δημόσιου τομέα αναμένεται να δώσουν νηπιαγωγοί και δάσκαλοι των Τρικάλων, αντιδρώντας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά.

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί αναμένεται να δώσουν ραντεβού στις 9:45 το πρωί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την κεντρική πλατεία στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί εκεί.

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. αναμένεται να διαδηλώσουν και να φωνάξουν κάτω τα χέρια από το 8ωρο και την απεργία, από τις συλλογικές συμβάσεις, την κατάργηση του Σ.ΕΠ.Ε. και τις κατακτήσεις χρόνων.

«Η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που κατέθεσε σε διαβούλευση ανατρέπει πλήρως δικαιώματα που με τους αγώνες τους έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι εδώ και δεκαετίες. Εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα περιορίζονται ή και καταργούνται πλήρως.

Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα έδωσαν μια πρώτη ηχηρή απάντηση στην κυβέρνηση με τη μαζική απεργιακή κινητοποίησή τους στις 6 του Μάη. Συνεχίζουμε το δρόμο του αγώνα και καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του Δημόσιου τομέα στο νομό Τρικάλων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη με τη συμμετοχή μας, την Τετάρτη, 16/6 και ώρα 10π.μ. στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, ημερομηνία Γενικής Απεργίας στο Δημόσιο Τομέα.», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.