Αιμοδοσία για συνδημότη διοργανώνεται στην Φαρκαδόνα μεθαύριο Πέμπτη

Η εθελοντική εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική εταιρία αντιρευματικού αγώνα ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας, τον Δήμο Φαρκαδόνας, την Αντιδημαρχία Υγείας, την δημοτική κοινότητα και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας

Η Ελληνική εταιρία αντιρευματικού αγώνα ΕΛΕΑΝΑ σε συνεργασία με  τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας, τον Δήμο Φαρκαδόνα, την Αντιδημαρχία Υγείας, η δημοτική κοινότητα και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας διοργανώνουν αιμοδοσία στο χώρο του δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 11/06/2020 και ώρες 10:00-13:00 μ.μ. για να καλυφθεί η ανάγκη δημότη που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται και η δημιουργία τράπεζας αίματος του Δήμου με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν και για άλλους δημότες. και για τον λόγο αυτόν ζητείται από τους προέδρους των κοινοτήτων ,τους αρμόδιους των συλλόγων του Δήμου αλλά και όλους τους πολίτες να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Η αιμοδοσία διαρκεί 10 λεπτά και προϋποθέτει ελαφρύ πρωινό, χωρίς ποτό και ξενύχτι, μη κατανάλωση φαρμακευτικής αγωγής και σε περίπτωση υγιούς ατόμου να μην ξεπερνάει το 65ο έτος της ηλικίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2433350052.

KRINI LIVE