Ακούραστη και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο η Δήμητρα Νάτσινα

Η Φαρκαδόνια γιατρός, συντονίστρια σε επίπεδο νομού του ΕΟΔΥ κα Δήμητρα Νάτσινα, εργάζεται ακούραστα και παρακολουθεί καθημερινά σε τοπικό επίπεδο τις εξελίξεις που σχετίζονται με την πανδημία

Ασταμάτητα εργάζεται η γιατρός, Δήμητρα Νάτσινα, συντονίστρια σε επίπεδο νομού του ΕΟΔΥ. Η Φαρκαδόνια γιατρός εδώ και αρκετούς μήνες έχει επιφορτιστεί μ’ ένα ιδιαίτερα βαρύ φορτίο, αυτό της παρακολούθησης και εντοπισμού κρουσμάτων του κορονοϊού, που εξαπλώνεται πλέον και στο νομό Τρικάλων αν λάβουμε υπόψη τα καθημερινά κρούσματα.

Ακούραστα λοιπόν και σε συνεργασία με τους συναδέλφους εργαζομένους στην Υγεία, πασχίζει με υπομονή και όση δύναμη διαθέτει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν παραλείπει, όπως και όλοι οι συνάδελφοι της να συστήσουν ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες, και τήρηση των μέτρων προκειμένου να διαφυλάξουν τόσο τους ίδιους, όσο και τους γύρο τους.

Πρόθυμη να βοηθήσει και να προσφέρει για το κοινωνικό σύνολο. Για τους γνωρίζοντες, έτσι ήταν πάντα η κα Νάτσινα κι έτσι συνεχίζει να παραμένει.