Ακυρώνουν συνεχώς εισιτήρια για το εξωτερικό

Κάτοικοι χωριών του Δήμου και δη της Οιχαλίας που έχουν συγγενείς στο εξωτερικό είχαν προγραμματίσει επισκέψεις τα Χριστούγεννα, τις οποίες δυστυχώς λόγω κορονοϊού και περιοριστικών μέτρων δεν θα τις πραγματοποιήσουν  

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας και δη της Οιχαλίας που σχεδίαζαν να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Γερμανία και στην Ολλανδία, χώρες στις οποίες βρίσκονται δικά τους άτομα που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ή εργάζονται ως οικονομικοί μετανάστες. Δυστυχώς τα σχέδια τους ματαιώνονται καθώς η πανδημία του κορονοϊού δεν επιτρέπει ταξίδια, καθώς υπάρχει έντονος ο φόβος μετάδοσης και διασποράς του φονικού ιού. Παρά το γεγονός ότι από τις αρχές του φθινοπώρου πολλοί κάτοικοι της Οιχαλίας είχαν προχωρήσει σε κρατήσεις εισιτηρίων για επίσκεψη στο εξωτερικό, τα ακυρώνουν συνεχώς καθώς ο φόβος και τα περιοριστικά μέτρα είναι έντονα τόσο στη χώρα μας, όσο φυσικά και σε τρίτες χώρες.

Σαφώς και η απογοήτευση είναι έντονη, βέβαια μπροστά στην υγεία και την ασφάλεια τίποτα δεν μπορεί να υπερτερήσει. Πλέον τόσο οι κάτοικοι της περιοχής μας, όσο και οι συγγενείς τους που βρίσκονται στο εξωτερικό, κατανοούν την κατάσταση και ευελπιστούν στην άμεση έλευση του εμβολίου και την έναρξη των εμβολιασμών προκειμένου σύντομα να ανταμώσουν μακριά από φόβους και περιοριστικά μέτρα.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *