Αλλάζει χέρια το πρακτορείο ΟΠΑΠ της Γλυκερίας Κατσιόγλου στη Φαρκαδόνα

Οι ιδιοκτήτες ευχαριστούν θερμά τους Φαρκαδόνιους για την υποστήριξη ενώ εύχονται Kαλό ξεκίνημα στο νέο ιδιοκτήτη κ. Κώστα Δαυλή

Ο χαρακτηριζόμενος από πολλούς Φαρκαδόνιους «ναός της τύχης» το πρακτορείο ΟΠΑΠ με υπεύθυνη πράκτορα την κα Γλυκερία Κατσιόγλου, αλλάζει χέρια, από αύριο Τρίτη και παραδίδεται σε νέο υπεύθυνο, τον κ. Κώστα Δαυλή. Μετά από 9 χρόνια το πρακτορείο αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία του προκειμένου να παραδοθεί και να λειτουργήσει στον νέο ιδιοκτήτη. Το πρακτορείο φημίζεται για τις πολλές επιτυχίες που έχει προσφέρει χαρίζοντας πολλά εκατομμύρια μέσω των τυχερών παιχνιδιών.

Με την αλλαγή της ιδιοκτησίας η υπεύθυνη πράκτορας κα Γλυκερία Κατσιόγλου και η οικογένειά της, με μήνυμα θεώρησε υποχρέωση να ευχαριστήσει τους κατοίκους της Φαρκαδόνας και των γύρω χωριών για την χρόνια υποστήριξη στο κατάστημα.

«Το πρακτορείο ΟΠΑΠ της κα Γλυκερίας Κατσιόγλου στην Φαρκαδόνα μετά από 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην περιοχή, αύριο Τρίτη 14 Ιοπυλίου 2020 σταματά προσωρινά την λειτουργία του και θα επανέλθει σύντομα κοντά σας, υπό νέα διεύθυνση του κ. Κώστα Δαυλή.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους της Φαρκαδόνας και των γύρω οικισμών για την ολόθερμη υποστήριξη, όλα αυτά τα χρόνια.

Το πρακτορείο μας στάθηκε τυχερό για πάρα πολλούς  πελάτες προσφέροντας πολύ μεγάλα ποσά. Αν και ξένοι στην περιοχή σας, όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε μαζί σας την ελπίδα, την αγωνία και τη χαρά της ευτυχίας προσπαθώντας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, όσο αυτό ήταν εφικτό.

Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχηθούμε σε όλους και σε όλες από καρδιάς υγεία και ευτυχία.

Στον κ. Δαυλή Κωνσταντίνο ευχόμαστε υγεία καλό ξεκίνημα κι ακόμη περισσότερη τύχη στο νέο πρακτορείο του.», αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα.

KRINI LIVE