Άμεση ανταπόκριση Αγοραστού-Μιχαλάκη για αθλητικά έργα στο Γριζάνο

Τις ευχαριστίες προς το περιφερειάρχη Θεσσαλίας και αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων εκφράζει η διοίκηση της Α.Ο. Γριζάνου «Μπάρτσα»

Την άμεση ανταπόκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη συνάντησε το αίτημα της διοίκησης της ΑΟ Γριζάνου «Μπάρτσα» και των κατοίκων του χωριού για την υλοποίηση του έργου της περίφραξης σε σημεία έναντι του γηπέδου του χωριού για την δημιουργία αθλητικού πάρκου και βοηθητικού γηπέδου. Η ανταπόκριση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ήταν άμεση και το έργο σύντομα άρχισε να υλοποιείται για να παραδοθεί ολοκληρωμένο στην αθλητική ομάδα, αλλά και στους πολίτες του χωριού.

Με την υλοποίηση του έργου η διοίκηση της Α.Ο. «Μπάρτσα» Γριζάνου εκφράζει μέσω της ΚΡΗΝΗ LIVE τις ευχαριστίες της στο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, για τις ενέργειες που ανέπτυξαν και τις πρωτοβουλίες για την άμεση υλοποίηση του έργου.

Τους συγχαίρουν και τους ευχαριστούν για την προσφορά τους, απέναντι στους νέους του χωριού, αλλά γενικότερα σε όλους τους πολίτες, εξηγώντας ότι η πρωτοβουλίες που ανέπτυξαν αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, την συνεχής στήριξη τους στον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο-Αθλητισμό με έργα…