Άμεση εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία στο ΚΤΕΟ ΒΗΤΑΣ στα Τρίκαλα

Στις εγκαταστάσεις, ακριβώς πίσω από το κεντρικό κτίριο της ΒΗΤΑΣ ΑΕ, οι ιδιοκτήτες και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό βρίσκονται πανέτοιμοι να μας υποδεχτούν για τον τεχνικό έλεγχο κάθε είδους οχήματος με υπηρεσίες που θα εγγυώνται μια απόλυτα θετική εμπειρία, από το κλείσιμο του ραντεβού μέχρι και την παραλαβή

Άρτιες εγκαταστάσεις, άνετος χώρος αναμονής, τρεις γραμμές ελέγχου (επιβατικά ΙΧ, δίκυκλα, βαρέα οχήματα), υπερσύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, πιστοποίηση ISO 9001, είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ ΒΗΤΑΣ Α.Ε.

Στις εγκαταστάσεις, ακριβώς πίσω από το κεντρικό κτίριο της ΒΗΤΑΣ ΑΕ, οι ιδιοκτήτες και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό βρίσκονται πανέτοιμοι να μας υποδεχτούν για τον τεχνικό έλεγχο κάθε είδους οχήματος με υπηρεσίες που θα εγγυώνται μια απόλυτα θετική εμπειρία, από το κλείσιμο του ραντεβού μέχρι και την παραλαβή.

Επικοινωνήστε με το ΚΤΕΟ ΒΗΤΑΣ για να ενημερωθείτε για την διαδικασία και να κλείσετε ραντεβού την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, είτε πρόκειται για αρχικό είτε για περιοδικό τεχνικό έλεγχο.

Το ΚΤΕΟ ΒΗΤΑΣ βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδός Λάρισας – Καρδίτσας και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τηλέφωνο επικοινωνίας και ραντεβού 2431022833.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *