Άμεση ευαισθητοποίηση των Τρικαλινών Οδοντιάτρων για τους σεισμοπαθείς μας

Η διοίκηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου απευθύνθηκε σε εταιρίες και συγκέντρωσε είδη στοματικής υγιεινής τα οποία τα παρέδωσε στο Δήμο Φαρκαδόνας για την διανομή στους σεισμοπαθείς της περιοχή μας

Άμεσες υπήρξαν οι ενέργειες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων από την επομένη του καταστροφικού σεισμού της 3ης Μαρτίου. Στόχος των Τρικαλινών οδοντιάτρων η στήριξη των σεισμοπαθών του Δήμουν Φαρκαδόνας, με προϊόντα στοματικής υγιεινής.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» η διοίκηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων απευθύνθηκε στις εταιρείες του χώρου ζητώντας την συνδρομή τους στη συγκέντρωση ειδών στοματικής υγιεινής για τους πληγέντες.

Την τρέχουσα εβδομάδα οι οδοντίατροι κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν ικανοποιητικό αριθμό προϊόντων και προχωρήσουν στην παράδοση του υλικού στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φαρκαδόνας με σκοπό τη διανομή τους στους σεισμόπληκτους της περιοχής.

Η διοίκηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου και τα μέλη της ευχαριστούν δημόσια τις εταιρείες Frezyderm και Plac Control Tepe που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους. Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες όμως οφείλουν στην εταιρεία COLGATE από την οποία προήλθε ο κύριος όγκος του συγκεντρωθέντος υλικού.