Άμεση κινητοποίηση μετά το ρεπορτάζ της «ΚΡΗΝΗ LIVE» για να σωθεί ο Άλεξ

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με το Δήμο Φαρκαδόνας παρέλαβαν τον τετράποδο φίλο και φύλακα που έσωσε μια ολόκληρη οικογένεια από το σεισμό της 3ης Μαρτίου και τον μετέφεραν στα Τρίκαλα για παροχή ιατρικής περίθαλψης και φαρμακευτικής αγωγής

Το ρεπορτάζ της «ΚΡΗΝΗ LIVE» που δημοσιεύτηκε προ διημέρου και παρουσίαζε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο τετράποδος Άλεξ, ο πιστός φίλος και φύλακας της σεισμόπληκτης οικογένειας του Γιάννη Κακαδιάρη από το Γριζάνο, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον, την προσοχή και την ευαισθησία του απλού κόσμου, υπηρεσιών κι όχι μόνο.

Όπως είναι γνωστό ο Άλεξ, το κατοικίδιο, έσωσε μια ολόκληρη οικογένεια από το σεισμό της 3ης Μαρτίου, καθώς με το γαύγισμα και τις κινήσεις του, έβγαλε από το σπίτι τους ιδιοκτήτες του, που λίγο αργότερα έβλεπαν το σπίτι να γκρεμίζεται από τα 6,3 Ρίχτερ.

Τις τελευταίες ημέρες ο Άλεξ ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η οικογένεια ωστόσο που διαμένει πλέον σε κοντέινερ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα έξοδα της νοσηλείας. Μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο ιδιοκτήτης απηύθυνε έκκληση για να σωθεί ο Άλεξ. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της δημοσίευσης του ρεπορτάζ, το οποίο έκανε το γύρο της Ελλάδας και του εξωτερικού, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση.

Συντελεστές της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» που προβάλλεται στο «Αlpha» κάθε Σαββατοκύριακο εξέφρασαν το ενδιαφέρον να βοηθήσουν, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Γιάννη Κακαδιάρη.

Έντονο ωστόσο υπήρξε το ενδιαφέρον κι από πλευράς Δήμου Τρικκαίων, οι υπηρεσίες του οποίου, κατ΄ εντολή του δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, Γιάννη Κακαδιάρη. Μάλιστα ο κ. Παπαστεργίου ήρθε σε επικοινωνία και τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή, προκειμένου από κοινού να συμβάλουν στην παροχή βοήθειας προς τον Άλεξ.

Με αμεσότητα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο Άλεξ μεταφέρθηκε χθες με αυτοκίνητο του Δήμου Τρικκαίων στις ειδικές εγκαταστάσεις για ιατρική παρακολούθηση και παροχή φαρμακευτικής αγωγής,

Από την πλευρά τους η οικογένεια του Γιάννη Κακαδιάρη ευχαριστούν θερμά όλους όσους εξέφρασαν το ενδιαφέρον να βοηθήσουν για τον τετράποδο φίλο και φύλακα, αλλά και το Δήμο Τρικκαίων για την παροχή ιατρικής φροντίδας και φαρμακευτικής αγωγής.