Αναφορά Σάκη Παπαδόπουλου για την μη ένταξη των Πελινναίων στις σεισμόπληκτες περιοχές

Ο κ. Παπαδόπουλος στέκεται στο αίτημα του Δήμου Φαρκαδόνας και του δημάρχου κ. Σπύρου Αγναντή για την ένταξη της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων του Δήμου Φαρκαδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στην οριοθέτηση περιοχών για την χορήγηση συνδρομής και την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου….

Αναφορά προς τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης – Επενδύσεων και Υποδομών – Μεταφορών με κύριο αίτημα την ένταξη της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων στην οριοθέτηση περιοχών μετά από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος στέκεται στο αίτημα του Δήμου Φαρκαδόνας και ου δημάρχου κ. Σπύρου Αγναντή για την ένταξη της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων του Δήμου Φαρκαδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στην οριοθέτηση περιοχών για την χορήγηση συνδρομής και την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 όπως επίσης και την άμεση διαδικασία ελέγχου των κτιρίων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αίτημα το οποίο δεν συνάντησε θετική ανταπόκριση.

Ως γνωστό και σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το αίτημα του δημάρχου κατατέθηκε δυο φορές, ωστόσο μέχρι και σήμερα ενάμιση μήνα μετά το σεισμό δεν συνάντησε θετική ανταπόκριση.

Όπως αναφέρεται και στα σχετικά κείμενα που συνοδεύουν την αναφορά, στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων εκφράζονται παράπονα για τη μη ένταξη, μιας και στις κοινότητες της συγκεκριμένης ενότητας υπάρχουν οικίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα από το σεισμό.