Ανάλυση του προγραμματισμού σειράς σημαντικών έργων

Για τα έργα και τις παρεμβάσεις που σχεδιάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενημερώθηκε από τον Χρήστο Μιχαλάκη η Κατερίνα Παπακώστα

Την βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ κα Κατερίνα Παπακώστα υποδέχτηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικών Σχεδιασμών και Πολιτικής Γης κ. Ντίνο Μπάρδα.

Στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκε ο προγραμματισμός των έργων που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια και οδεύουν προς υλοποίηση, καθώς και οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης, τόσο στην οικονομική, όσο και στην κοινωνική ζωή του νομού μας.

Η βουλευτής κα. Παπακώστα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον συνολικό σχεδιασμό της Περιφέρειας και δη της Π.Ε. Τρικάλων στο κομμάτι της υλοποίησης σειράς σημαντικών έργων για τον νομό Τρικάλων, της ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, καθώς επίσης και για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πεδίο της υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα.

Τέλος η κα. Παπακώστα εξήρε το έργο της Περιφέρειας και του κ. Μιχαλάκη προσωπικά και δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο, την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ηγεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

KRINI LIVE