Αναμένουν να ριχτούν στις προπονήσεις αθλητές και προπονητές του Α.Σ. Θεσσαλού

Ο ΘΕΣΣΑΛΟΣ είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχει πολυετή πλούσια αγωνιστική δράση με διοργανώσεις αγώνων-σεμιναρίων και δραστηριοποιείται στα αθλήματα του Καράτε, του Kick Boxing, του Box Savate και της αυτοάμυνας

Στις αθλητικές επάλξεις ανυπομονούν να επιστρέψουν ο υπεύθυνος, οι γυμναστές και οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Θεσσαλός». Ενός Συλλόγου που πρωτοπορεί στα  τοπικά αθλητικά δρώμενα και στις πολεμικές τέχνες. Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ανέστειλαν τις προπονήσεις και τις αθλητικές διοργανώσεις, με αποτέλεσμα προπονητές και αθλητές του «Θεσσαλού» να περιμένουν με αγωνία την στιγμή της επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων, προκειμένου να ριχτούν στις προπονήσεις.

Όπως είναι γνωστό ο Αθλητικός Σύλλογος «Θεσσαλός» έχει προσφέρει στα μέγιστα στον τοπικό Αθλητισμό . Κοντά στους έμπειρους γυμναστές και προπονητές τους έχουν στηριχτεί αθλητικά εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας όλου του νομού, ταυτόχρονα της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας. Όσο για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των αθλητών του, είναι πολλές και αφορούν και αθλητές του Δήμου Φαρκαδόνας που αποτελούν κομμάτι της δύναμής του.

Οι συμμετοχές των αθλητών του Συλλόγου Θεσσαλικά, πανελλαδικά και διεθνή, πολλές, όπως και οι επιτυχίες που κατακτούν κάνοντας το Σύλλογο να κατέχει υψηλή θέση στα αθλητικά δρώμενα.

Σημειωτέον ότι ο Αθλητικός Σύλλογος από το περασμένο καλοκαίρι είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχει πλούσια αγωνιστική δράση με διοργανώσεις αγώνων-σεμιναρίων και δραστηριοποιείται στα αθλήματα του Καράτε που πρόσφατα έγινε και Ολυμπιακό αγώνισμα, του Kick Boxing, του Box Savate και της αυτοάμυνας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Θεσσαλός» λειτουργεί Γυμναστήρια στη Φαρκαδόνα επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 9, στα Τρίκαλα επί της οδού Ασκληπιού 3 (4ος Όροφος), όπως επίσης και στην Οιχαλία.

Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες και με αναγνωρισμένους προπονητές τους κ.κ. Ευθύμιο Καραβίνο και Γιάννη Γρηγορίου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976453132.