Αναπληρωτής Θεσσαλάρχης της Ν.Δ. ορίστηκε ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας ορίστηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σημαντική η ημέρα για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, κ. Μιχάλη Μπαγιώτη. Σημαντική μιας και το απόγευμα της Τρίτης με απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκε αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μαζί με τον κ. Μπαγιώτη, ορίστηκαν αναπληρωτές γραμματείς οι κ.κ. Αναστασόπουλος Δημήτριος στην περιφέρεια Αττικής και Γιάννουρης Νικόλαος, στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιόνιων Νήσων.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε ιδιαίτερη ικανοποίηση στον κ. Μπαγιώτη, ο οποίος αναμφίβολα αναλαμβάνει μια σημαντική και υπεύθυνη θέση του κόμματος σε επίπεδο περιφέρειας. Ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που του επιφύλασσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γραφείο του πρωθυπουργού και στον υπεύθυνο κ. Στέλιο Κονταδάκη, να τον προτείνει για την εν λόγω θέση ευθύνης.

«Πλέον ανοίγεται ένας νέος δρόμος ευθύνης μπροστά μου. Ένας δρόμος στο οποίο πρέπει να βαδίσουμε όλοι μαζί, να συνεργαστούμε και να εργαστούμε, να ανοιχτούμε περεταίρω στην κοινωνία. Η παράταξή ανασυγκροτείται και στηρίξει περαταίρω το Κυβερνητικό έργο, αποτελέσματα του οποίου είναι ήδη ορατά, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας», σημείωσε μεταξύ των άλλων ο νέος αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Περιφέρειας Θεσσαλίας.