Ανάσα ψυχής καταθέτουν οι Τρικαλινοί ζωγράφοι

Εγκαινιάζουν την ομαδική έκθεση και περιμένουν όλους τους Τρικαλινούς να θαυμάσουν τα έργα τους που θα παρουσιάζονται για ένα περίπου δεκαπενθήμερο στο Μουσείο Τσιτσάνη

«Ανάσα Ψυχής» αναμένεται να προσφέρει η φετινή, καλοκαιρινή, ομαδική έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων. Τα μέλη του Συλλόγου, πιστά για μια ακόμη περίοδο, θα έρθουν να παρουσιάσουν τα έργα τους στο κοινό, σε μια μοναδική έκθεση που θα διεξαχθεί στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη και συγκεκριμένα στο ισόγειο του Οθωμανικού Λουτρού. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν την ερχόμενη Τρίτη 18 στις 8 το απόγευμα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Ιούνη, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει τα έργα.

Οι καλλιτέχνες καταθέτουν την ανάσα της ψυχής τους στα έργα τους και περιμένουν την ανταπόκριση και την επικοινωνία με το φιλότεχνο κοινό της πόλης. Καλούν λοιπόν τους συμπολίτες μας να μας τιμήσουν, για άλλη μια φορά, με τη μεγάλη χαρά αυτής της επικοινωνίας.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων και το Μουσείο Τσιτσάνη για την φιλοξενία και το ανθρώπινο δυναμικό του χώρου για την υποστήριξη και την βοήθεια.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά πρωί (09:00 μ.μ.-15:00 μ.μ.) και απόγευμα (19:00 μ.μ.-22:00 μ.μ.) και η είσοδος ελεύθερη.

Συμμετέχουν:

Ακρίβος Ιωάννης, Αλεξίου Γωγώ, Αναγνώστου Αγγελική, Βάκας Απόστολος, Βρόντου Ροδάνθη, Γκούμα Ευαγγελία, Γραββάνη Χρυσή, Γρατσάνη Μαρία, Δαλαμάγκα Ευαγγελία

Ζιάκα Μαρία, Ιωάννου Γεώργιος, Κακλαμάνη-Βλάχου Λαμπρινή, Καλιακούδα Ευρυδίκη, Καναβού Στέλλα, Κανάτα Αθηνά, Κανίνα Ζωή, Κανίνα-Βάκα Τζένη, Καραμάνου Μαρία, Κουγιάννου Βασιλική, Κουτσιαρή Βούλα, Μαυρογιάννη-Νταλούκα Τασία, Μπαλαμώτη, Τριανταφύλλου Ευγ., Μπούρα Μαίρη, Μπρέλλα Μαρία, Νάκας Αθανάσιος, Νίκου Χρύσα, Ντούνα Βούλα, Ξούρη Αθηνά, Παναγιωτίδου Αθηνά, Παπαγεωργίου Αίγλη, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Παπακατράνα Γλυκερία, Πέρκας Βασίλειος, Πετσογιάννη-Τουρίμπαμπα Ζωζώ, Ράγια Γεωργία, Ρακοβίτη Χρύσα, Ρεμπάπης Ιωάννης, Σουφλιά Δήμητρα, Στεργίου-Ζαχαράκη Ζωή, Στραπάτσας Παναγιώτης, Στυλιάρα Σταυρούλα, Ταμπρατζή Ελένη, Τάσιου Ελένη, Τασιούλα Φωτεινή, Τάσιου Συλβάνα, Τασιόπουλος Βάιος, Τριανταφύλλου Βίκη, Τσίκος Δημήτριος, Τσουκνίδας Κων/νος, Φωλίνας Στέφανος, Χανή Χρύσα , Χαρίση Μαριάνθη, Χρηστάκος Λεωνίδας.