Αναβαθμίζονται οι παιδικοί σταθμοί του Γριζάνου και της Φαρκαδόνας

PAIDIKOI-603x390.jpg

Μέσω προγράμματος οι παιδικοί σταθμοί θα προμηθευτούν τον απαραίτητο εξοπλισμό με χρηματοδότηση της Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ)

Σε μια σειρά δράσεων που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των παιδικών σταθμών της Φαρκαδόνας και του Γριζάνου θα προχωρήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας. Με τον τρόπο αυτό οι παιδικοί σταθμοί θα αποτελέσουν ένα κύτταρο μάθησης και δημιουργίας για τα παιδιά που φιλοξενούνται σ΄ αυτούς.

Μέσω του προγράμματος οι παιδικοί σταθμοί θα προμηθευτούν τον απαραίτητο εξοπλισμό

με χρηματοδότηση της Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Έτσι λοιπόν οι παιδικοί σταθμοί της Φαρκαδόνας και του Γριζάνου θα εξοπλιστούν με υλικά όπως δάπεδα, βιβλία, αθλητικά όργανα, ήδη ζωγραφικής, παιχνίδια κ.λ.π, τα οποία θα αναβαθμίσουν τις αίθουσες με θεματικές ενότητες και θα αναφέρονται στις τέχνες, στις επιστήμες, στο παιχνίδι και στον αθλητισμό.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο Δήμο Φαρκαδόνας συμβάλει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των παιδικών σταθμών και υποστηρίζει το σημαντικότατο έργο το οποίο επιτελείται για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσα από σύγχρονες μεθόδους παιχνιδιού και διδασκαλίας.

Τελικός στόχος, τα παιδιά να νιώσουν αγάπη και ασφάλεια, να παρατηρήσουν, να παίξουν, να κατασκευάσουν, να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν και να κινηθούν. Να καλλιεργήσουν την φαντασία τους και να επικοινωνήσουν με τα άλλα παιδιά, πάντα με την βοήθεια των παιδαγωγών τους.

perifereia.gif