Ανησυχία Μπάμπη Δεληλίγκα για την τύχη της δωρεάς του στο Δήμο Τρικκαίων

Προβληματισμένος εμφανίζεται ο πρώην Αντινομάρχης και Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μπάμπης Δεληλίγκας, σχετικά με την τύχη της δωρεάς του ενός οικοπέδου 11 στρεμμάτων με κτιριακές εγκαταστάσεις 600 τ.μ., που έδωσε προς χρήση στον Δήμο Τρικκαίων, για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας παιδιών ΑμΕΑ του νομού, από τις 31/01/2018, πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.

Σήμερα όχι μόνο δεν έχει γίνει κάτι έκτοτε από πλευράς του Δήμου, αλλά απεναντίας ούτε έχουν πάει να δουν και να καθαρίσουν από τα χόρτα τον χώρο, για τον κίνδυνο πυρκαγιάς, οι αρμόδιοι φορείς.

Εύλογη είναι η ανησυχία του Μπάμπη Δεληλίγκα για την τύχη της δωρεάς του, σε σημείο που να αναρωτιέται: «Αξίζει τελικά κάποιος συμπολίτης να προχωρήσει σε μια τέτοια δωρεά προς το Δήμο; Παρόλο που το τελευταίο διάστημα διανύσαμε προεκλογική περίοδο, ουδέποτε θέλησαν να εκμεταλλευθώ το γεγονός και να επιτεθώ στην Δημοτική Αρχή, καίτοι δεν την στήριξα για προσωπικούς λόγους (αφού για μια προσωπική υπόθεση βρίσκομαι μαζί της στα δικαστήρια), γιατί έχω μάθε σε όλη την διαδρομή μου να σέβομαι τους θεσμούς και τους κανόνες της δημοκρατίας».

Κλείνοντας ο Μπάμπης Δεληλίγκας κάνει προσωπική έκκληση στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, να επιληφθεί ο ίδιος του σοβαρού ζητήματος : «Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, σεβαστείτε τον καθημερινό τιτάνιο αγώνα και τον Γολγοθά που ανεβαίνουν οι γονείς αυτών των παιδιών. Αν φύγουν αυτοί από την ζωή, τι θα γίνουν αυτά τα αγγελούδια;»