Ανοίγει Αύριο Τετάρτη τις πύλες του ο Μύλος των Ξωτικών

Μετά από απουσία 2 ετών ο Μύλος των Ξωτικών επανέρχεται για την γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες για την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, του 10ου Μύλου των Ξωτικών. Μετά από δυο χρόνια απουσίας, ο Μύλος των Ξωτικών, επανέρχεται, προσφέροντας στο μουντό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί αρκετούς μήνες τώρα λόγω της πανδημίας, μια ευχάριστη νότα στην πόλη, η οποία έχει στολιστεί με τα γιορτινά της.

Το απόγευμα της Τρίτης, ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες και ενέργειες και πλέον το πρωί της Τετάρτης, ο Μύλος των Ξωτικών επανέρχεται ανοίγοντας τις πύλες του στο κοινό.

Στον φετινό «Μύλο των Ξωτικών» θα υπάρχει μόνο μία είσοδος και μία έξοδος, η είσοδος θα γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόησης ή με self test για παιδιά έως 12 ετών και όλες οι θεματικές δράσεις έχουν μεταφερθεί στον ανοικτό χώρο του πάρκου.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της e- trikala, Γιάννης Κωτούλας πρόκειται για ακόμη έναν όμορφο Μύλο, για όλους τους πολίτες που θέλουν να ζήσουν τη μαγεία του.

«Είμαστε πανέτοιμοι και θέλουμε να δώσουμε τόσο όμορφες εικόνες στα μικρά παιδιά, όσο και μια «ανάσα» στην τοπική οικονομία» ανέφερε και τόνισε ότι όλα θα γίνουμε με πολλή προσοχή και με πολλούς ελέγχους.

Σύμφωνα με τον κ. Κωτούλα τα μήνυμα που έρχονται είναι θετικά και οι επισκέπτες αναμένουν με ανυπομονησία  να ανοίξει το Χριστουγεννιάτικο πάρκο, ώστε να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ επανέλαβε ότι όλα θα γίνονται με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Ο Θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων ο φετινός Μύλος των Ξωτικών θα είναι ο δέκατος, αφιερωμένος στο περιβάλλον, μέσα από τον μύθο των Ιπποτών των Χριστουγέννων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *